Theresa.2679

Maximální spokojenost, miluju tuhle sérii a nemůžu se dočkat dalšího dílu. Kniha opět nezklamala - četla se skvěle, příběh byl super a nemohla jsem se odtrhnout, skvělé jako vždy.

Konečně jsem se dočkala pokračování s Erikou a jsem nadšená. Kniha měla spád, byla čtivá, možná trochu škoda rychlejšího konce, ale za mě opět super :)

Úžasné, dokonalé a já nevím co ještě, i když má kniha skoro tisíc stran, tak mi to vůbec nevadilo, ohromně mě bavila a nutně potřebuji další díl :D
Za mě zatím nejlepší díl, přijde mi, že knihy jsou čím dál lepší, příběh byl zajímavý a odhalení vraha bylo napínavé.

Za mě nejlepší díl série, přečteno za den, nemohla jsem se odtrhnout a četla jsem, dokud nebyl konec a nejradši bych četla dál, nemůžu se dočkat dalšího díla. Čtivé, dobře napsané, zajímavá zápletka. V něčem se dalo tušit, co se stane, ale to mi vůbec nevadilo, i tak bylo napětí dost :)

Opět báječná kniha od skvělé autorky. Četlo se to úplně samo, napínavý příběh, úžasná zápletka a zajímavý konec. Už se těším na další díl.

Opět boží, mám tuhle sérii čím dál radši, rozhodně se úroveň knih zlepšuje, těším se na další :)

Super kniha, tuhle sérii miluji a ani tento díl nezklamal. Strašně ráda jsem sledovala začátky týmu a jsem moc ráda, že jsem si opět mohla přečíst díl, ve kterém vystupuje Dawson. Knihu jsem přečetla za dva dny a nemohla jsem se odtrhnou, už teď se těším na další díl.

Jako vždy úžasná kniha, super příběh, bezvadně napsaný, byla jsem napnutá od začátku do konce a knihu jsem ani nemohla odložit.

Čtivá, zápletka zajímavá. Od autorky mám přečtené vše, tak jsem tušila, že ne vše bude takové, jak se zdá. Ocenila bych epilog.

Super kniha - styl, příběh...všechno super :) osobně mám radši sérii s Erikou, ale Kate je zdatný soupeř ;)

Prostě další úžasný díl s Kim, jen tak dál, jedna z mých nej sérií a i když už je to snad stý díl (), stále jsou knihy super čtivé a zápletky zajímavé

Skvělá kniha, tuhle sérii mám moc ráda a už se těším na další díl, je to čím dál tím lepší

Super příběh, zápletka, přečteno rychle, těším se na další :)

Super, přečetla jsem za den, byla úžasná, děj se mi líbil a styl autora mám ráda už od Dívky v ledu :)

Opět úžasná kniha, skvělá zápletka i příběh. Angela vážně umí, už se těším na další díl :)

Kniha se mi velmi dobře četla, příběh běžel jak měl, dostatečně napínavé, skvěle napsané. Finále jak má být.

Opět výborná kniha, moc ráda se k této sérii vracím. Příběh byl čtivý a rychle plynul, přečteno během chvilky, protože jsem neustále musela číst, abych zjistila, co bude dál. Jen tak dál, už se těším na další díl :)

Opět úžasná kniha, já prostě tuhle sérii miluju od začátku do konce :D