tony64 tony64 komentáře u knih

Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

Jednoznačně zábava a studnice hlášek.Já se prostě bavil.

05.11.2016 4 z 5

Procitnutí Procitnutí Russell Blake

Velice slaby odvar akcnich knih.Nekolik dobrych mist,vás donuti knihu docist,ale jen tak tak.

22.03.2016 3 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Labyrint je uzasny technicky vytvor.Jaka sila muze pohybovat s tak mohutnymi bloky,co udrzba pohyblivych spoju,jaka dokonalost propojeni vsech dilcu ve vsech smerech.Labyrint je skonstruovan jako hodinove strojky-funkcni,na vterinu presne a laijk je muze pouze obdivovat,ackoliv jim vubec nerozumi. Labyrint je take to jedine co je na romanu skvele.Pribeh je tuctovy,postavy nevyrazne.Za tu kamennou technologickou hracku davam 4 hvezdicky.

06.03.2016 4 z 5

Nekroskop Nekroskop Brian Lumley

Po precteni 13-ti dilu musim tento prvni dil ohodnotit,jako nejlepsi.V nekonecnem prilivu upirskych romanovych sag je Nekroskop nejucelenejsi,nejoriginalnejsi,proste nej...Pro ctenare,fanouska,je caste opakovani predesleho deje ze starsich dilu unavne,ale chapu,ze je obcas dobre ozivit pamet.Je skoda,ze se pribeh nikam neposouva,je zde tolik moznosti,

27.12.2015 5 z 5

Drsný spasitel Drsný spasitel Miroslav Žamboch

Fakt dobry pribeh,ale...Zamboch si potreboval trochu odfrknout a tak tomu nedal vse.Osobne bych dal prednost zfilmovani Na ostrich cepeli-ten ma koule.

01.12.2015 3 z 5

Nikdykde Nikdykde Neil Gaiman

Vyborna kniha!Gaiman utkal fantasticky svet plny poezie a tajemstvi.Jedna z knih,kterou si budete pamatovat
do konce zivota.

01.12.2015 5 z 5

Sama čepel Sama čepel Joe Abercrombie

Je tak mnoho fantazi knih.Tolik pribehu,ktere jsou si podobne,jako vejce vejci.Co si precist v te premire knih na nasem kniznim trhu?Jak nepromarnit cas,ktery nam byl predurcen.S Logenovou partou se vam to nestane.Zabavni,charakterove bohati a v akci nabuseni. Docetl jsem a jeste ziju.

30.11.2015 4 z 5

Marťan Marťan Andy Weir

Skvela robinsonada.

22.11.2015 4 z 5

Dračí oči Dračí oči Stephen King

Tolik mě mrzí,že už King nikdy nenapíše pokračování.Stálo by to za to !

30.05.2017 5 z 5

La Loba La Loba Alan Russell

Právě jsem dočetl.Výborná kniha i příběh.Samozřejmě,v reálném životě,by tento typ ženy nemohl přežít.

19.05.2017 5 z 5

Pracka v láhvi Pracka v láhvi James Hadley Chase (p)

Chamtivost-nejčastější průvodce člověka.Mnoho z nás se pozná v této jedné z našich předností.Autorovi se navíc podařilo mimoděk zachytit mnohé z charakterových vlastností žen,jež jsou jejich ctnostmi a pro nás,muže prokletím.

18.12.2016

Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

Pánové a dámy,to byla jízda! Kotleta...kdo to je?

05.11.2016

Křivé ostří Křivé ostří Martin D. Antonín (p)

Do konce romanu mi chybi asi dvacet stran.Nekteri,jako ja prestavaji cist a prodluzuji si cas k vychutnani a predrekapitulaci pribehu.Nechce se vam dokoncit cteni a skoncit souziti s postavami,se kterymi jste se stotoznili.Je to opravdu dobra trpaslicka fantasy.A take ceska perla,kterou jsem nasel v kosi plnem smradlavych ustric.

25.05.2016 5 z 5

Led Led Pavel Korněv

Ja nevim...Nebylo to tak spatne,ale neco tomu chybelo,nebo spise prebyvalo.Bylo tu hodne ruskeho jazykoveho folkloru a narazek na stare casy v dobrem i zlem.A ta neunavna snaha snad vsech ruskych spisovatelu (ale i ceskych) stale vice zlidstovat hlavni hrdiny a poukazovat na jejich "normalnost"-viz. piti veder vodky,ci piva,soudruhovani,citove problemy,ktere nemaji s dejem co delat,rozmelnovani pribehu na popisy skupinovych polemik o politice.
Presto dobry napad,pekny zacatek a to je vsechno.

16.02.2016 3 z 5

In Nomine Sanguinis In Nomine Sanguinis Miroslav Žamboch

A ja se tak tesil!Nedbaje nelichotivych recenzi jsem koupil,prinesl a ihned precetl knihu,ktera bohuzel neni moc dobra.Neda se nic delat,pockam si na dalsi Zambochovinu a budu doufat-ne,modlit se,aby dosahla kvalit Na ostrich cepeli,ci Bez slitovani.To je zanr,ve kterem Zamboch nesklame.

11.01.2016 3 z 5

Nadace Nadace Isaac Asimov

Asimov je uz davno pryc,ale jeho dilo s nami scifisty zustane navzdy.Cyklus Nadace je nadcasove dilo!

01.01.2016 5 z 5

Perunova krev I. Perunova krev I. František Kotleta (p)

Mam rad oddechovky a Kotleta je zarukou,ze se pobavim a neusnu.Neni treba cist jen vazne veci a clovek,ktery si umi udelat sam ze sebe legraci,je dobrym korenim proti nemastne a neslane chuti mnohych knih.Mozna,ze Vlci trochu nasadi latku jeho tvorbe.Uvidime.

24.11.2015