Torak Torak komentáře u knih

Nalezený Nalezený Erin Kinsley

U knihy mě velmi zaujala anotace,a tak jsem se do ní pustil.Spise než thriller,bych řekl že se jedná spíše o psychologický román.Nicmeme i tak kniha stála za přečtení.Autorka se hodně věnuje tématu,jak se rodina vyrovnává se ztrátou dítěte.Pokud se rozhodnete knihu číst,doporučil bych si necist anotaci,která podle mého názoru hodně vyzrazuje děj.Doporucuji.

10.07.2021 5 z 5

Winter Winter Marissa Meyer

Měsíční kroniky mě hodně bavily.Maji svižný děj,propracovanou zápletku,hrdiny, které si nelze nezamilovat.Na chvíli jsem se díky nim dostal z toho světa,kde zuří pandemie covid.O tom,že je tato série úžasná, dokazuje to, že jsem 3 díl který má přes 600 stran dal na jeden zátah, doporučuji:)

04.03.2021 5 z 5

Balada o ptácích a hadech Balada o ptácích a hadech Suzanne Collins

Ke knize jsem přistupoval zpočátku s určitou obezřetnosti.Mel jsem obavu, jestli autorka nechce jenom těžit z úspěchu předchozí trilogie.Avsak není tomu tak,příběh je originální a napinavy.Dokresluje myšlenku původních hladových her a otevírá nová témata k přemýšlení.Jsem moc spokojený rozhodně doporučuji k přečtení.

06.10.2020 5 z 5

Gričská čarodějnice 7. - Vzpurník na trůně Gričská čarodějnice 7. - Vzpurník na trůně Marija Jurić Zagorka (p)

Krásná série ke které mně přivedl původně můj děda. Neuvěřitelně čtivé a napínavé. Knihy jsem po dědovi zdědil a jsem šťastný, že je mám ve své knihovně. Po letech se k sérii opět vracím a užívám si to.

25.12.2019 5 z 5

Milénium, Stieg a já Milénium, Stieg a já Marie Françoise Colombani

Kniha mě velmi zklamala,hlavně v části kdy autorka popisuje, jak se měl vyvíjet 4.dil Milénia.Bohuzel mám pocit,že když nezískala práva na Larssonuv odkaz,potřebovala napsat něco,aby vydělala nějaké peníze a svezla se na jeho uspechu.

31.10.2019

Srážka světů Srážka světů Chris Colfer

Dnes jsem dočetl poslední díl Země příběhu,byla to krásná série, plná moudrých myšlenek a archetypu. Když jsem se začetl,úplně jsem přestal vnímat okolní svět. Prožíval jsem s hlavními hrdiny jejich radosti i starosti.Byla to série, u které jsem se hodně nasmal,ale také si i pobrecel. I když se zda,že jsou to knihy jenom pro děti,není tomu tak.Mezi řádky je tam toho skryto mnohem více.Doporucuji všem.

21.06.2019 5 z 5

Draugova oběť Draugova oběť Åsa Larsson

Musím říct,že celá serie je opravdu skvělá,na několik dní jsem se ponořil do magického dobrodružství.Musim ocenit promyšlenost celé zápletky,která na konci 10.dilu pěkně vygraduje a vše západne do sebe jako dilky puzzle. Navic je zde pro čtenáře dobře nastineno,co mohou děti z pěstounskych rodin prožívat a jak je vnímá jejich okolí.Na konci jsem si i pobrecel. Jsem velmi spokojený a doporučuji všem.

23.03.2019 5 z 5

Ana Ana Roberto Santiago

Tak tohle byla hodně dobrá kniha,těch 800 stran uteče jako voda,kniha plná zvratů. Sympatická hlavní hrdinka, které fandite a s napětím čekáte,jak vše dopadne.Vřele doporučuji

10.02.2019 5 z 5

Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

Knihu jsem přečetl,ale moc mě nebavila,člověk se ztrácí ve jménech postav a konec knihy byl velmi překombinovaný.četl jsem lepší detektivky

01.01.2019

Oběť bouři Oběť bouři Dolores Redondo

Celá trilogie byla naprosto skvělá, úplně jsem tomu příběhu propadl. Doporučuji všem:) Hlavní hrdinka Amaia je moje favoritka, protože se nebála věci dělat jinak než je obvyklé, a nevzdala se, dokud nezjistila celou pravdu, která někdy velmi bolí. Když zemřela jedna z postav, neudržel jsem se a pobrečel si. Závěrem bych chtěl nakladatelství Panteon poděkovat, že tento příběh vydal.

15.02.2017 5 z 5