Tracyenka
![Polibek Polibek](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/249218/after-after-polibek-cXd-249218.jpg?v=1436463183)
Nějak jsem od knihy nečekala mnoho, na jednu stranu jsem se na ní těšila, na stranu druhou jsem tak nějak předpokládala, že to bude nenáročné čtení s předvídatelným dějem. V tom ději jsem se trošku spletla, i když ke konci už jsem tušila, co bude hlavní problém. K mému podzimnímu rozpoložení dokonale sedla, přečetla jsem ji za 3 dny, děj dobře ubíhá i díky kratším kapitolám. Hardina jsem milovala i nenáviděla zároveň, ale taky jsem se dokázala vcítit do jeho kůže. Za mě hodně povedená knížka pro romantické duše, i když styl života hlavní hrdinky je pro mě v dnešní době jen těžko uvěřitelný.
(Po dočtení jsem se podívala i na film - z toho tak nadšená nejsem a asi budu zlá, ale ten film je otřesnej! Překopaný děj, spousta chyb, spousta vynechaných dějových linek.. ale je to film, no..)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Kulti Kulti](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398406/kulti-E8X-398406.jpeg?v=1546783644)
Po recenzích na různých instagramových knižních profilech jsem od knihy čekala opravdu hodně.. A dostala jsem opravdu hodně stran a opravdu hodně vět se slovem "kadí".. Proč, proboha? To je tak hnusný slovo!! Nicméně po tom, co jsem přestala záměrně vyhledávat chyby, které by mi knížku znechutily úplně (a že jsem jich ve svém vydání jen do strany 20 našla fakt hodně.. spousta překlepů, nesmyslných slov a..kadí!), jsem se docela začetla a zjistila, že je to vlastně fajn oddechovka pro romantické dušičky, kterou já bezesporu jsem.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Dívky z trajektu Dívky z trajektu](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342446/divky-z-trajektu-pC2-342446.jpg?v=1493914545)
Sáhla jsem po knize jen proto, že jsem nebyla doma a neměla jsem co číst, takže jsem od ní nic neočekávala a.. Byla jsem příjemně překvapená! Zhltla jsem ji za jediný den, v knize mě téměř nic (až na závěr) nepřekvapilo, vlastně to byl jeden z mnoha krimi příběhů, které jsem četla, takže se nekonal žádný výrazný wow moment, přesto dávám 4* za to, jak je psaná pro mě čtivým způsobem, a taky za to, že mě celý den nepustila, dokud jsem nevěděla, jak dopadne.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)