Trpiska04 komentáře u knih
Toto by měla být povinná četba. Kolikrát jsem si během čtení říkala, že to co čtu nemůže být podle pravdy, ale bohužel toto se stalo a já můžu říct, že při čtení této knížky jsem byla hrdá že jsem Češka.
Pro mě asi nejlepší kniha od Kinga u některých mam dokonce problém se začíst, ale tato mě dostala hned od první stránky. Annie je prostě záporacka jak vyšitá.
Knihu jsem přečetla za dva dny. Skvělý příběh když už jsem myslela že je všechno vyřešené tak mě konec úplně dostal. Doporučuji
Na totu knihu jsem narazila nahodou, ale o to víc jsem byla mile překvapena. Skvělá kniha že soudního prostředí
Hrozně jsem se těšila až se seznámím s Harrym. Ale první díl byl pro mě trošku zklamáním i možná proto že po skvělých recenzich jsem očekávala opravdu mistrovský kousek. Ale rozhodně mě to neodradilo od dalsich dílů.
Že všech knih co jsem od autora přečetla se mi tahle líbila nejméně to však neznamená že nebyla dobrá jako vždy skvěle čtení od Larse Keplera
Knihu jsem v knihovně měla přes rok a vůbec se mi do ní nechtělo o to víc mě čekalo míle překvapení. Ctiva kniha.
Kingova prvotina a skvělá. Osobně se mi kniha líbila víc než jiné delší knihy od autora.
O královně Kristyne jsem četla zajímavější knihy. Knihu jsem přečetla, ale nezaujala mě.