Trustty komentáře u knih
Tak tohle byla opravdu paráda. Přesně takové thrillery bych mohla číst pořád.
I přes počáteční malou nesympatii k Dantemu a Colombě (oba jsou fakt padlí na hlavu díky prožitým traumatům) jsem si je zamilovala :)).
Kniha je chytlavá už od začátku. Je zde plno akcí a zvratů.
Když jsem knihu kupovala, nebyla jsem nadšená z 560 stran. Nakonec jsem jí přečetla na dvakrát.
Super. Doporučuji
Chris Carter je zkrátka borec. Všechny jeho díly jsou skvělé. Už se těším na Galerii mrtvých.
Po dlouhé době něco pořádného ke čtení :).
Díky Chrisovi jsem vzala po pár měsících knihu do rukou.
Moc pěkné, povedené. Jak jsme u Cartera zvyklí.
Doporučuji
Jo jo, takhle to mám ráda:)
Velmi čtivé. Další díly si s radostí přečtu.
Doporučuji
Bohužel takové nadšení z knihy jako ostatní nesdílím.
Styl jakým je příběh napsaný mě občas doháněl k šílenství a měla jsem chuť s knihou mrsknout do rohu a gradovalo to vždy, když se o slovo v příběhu přihlasil pan Plastik. Bože takového osla jsem dlouho neviděla :))).
Možná kdyby autorka neustále ve větách nepoužívala v závorce další příběh na čtyři řádky, bylo by to čtivější. Takhle jsem ztrácela přehled o co vlastně jde.
No nic podívám se ještě na filmové zpracování :)
Tohle byla slusna jizda. Moje prvni kniha od tohoto autora, ktereho radim mezi oblibene a nemuzu se dockat az si prectu dalsi jeho knihy.
Pribeh byl skvele propracovany a ctivy. Autor nesetril brutalitou a misty az morbidnimi sceny:)) a me to vubec nevadilo. Skvela prace.
Doporucuji
Když jsem si knihu kupovala, říkala jsem si, že to bude zajímavé čtení. Obráceně jsem nikdy nic nečetla.
Začátek byl pro mě pohromou, vůbec jsem nevěděla jestli mám knížku dál číst :)).
Ztrácela jsem se v postavách a trochu i v ději.
Samozřejmě, že se v tom člověk ztrácí, když to čte obráceně :)) Asi na 70 str. se vše dostalo do normálu.
Rozuzlení bylo opravdu parádní. Jsem ráda, že jsem ten začátek přežila a knihu dočetla.
Pěkně promyšlená kniha :))
Podařilo se jim celou dobu tajit těhotenství. Za otřesných podmínek donosily a porodily své děti živé. Dnes jsou děti těchto tří statečných žen samy rodiči a prarodiči. Neskutečně emotivní příběh tří žen, které přežily holocaust v době, kdy čekaly narození svých dětí. Děj se odehrává od Osvětimi až po Mauthausen, kde byli všichni lidé osvobozeni. Doporučuji
Jak kdo zaseje, tak taky sklidí :)). Příběh se mi moc líbil, i přestože byl předvídatelný. Styl psaní byl super, krásně stránky lítaly jedna za druhou. Pravda je, že v momentě, kdy se změnil vypravěč to bylo ještě mnohem zajímavější. Doporučuji
Řekla bych, že zatím asi nejslabší kniha od autora, ale to vůůůbec nevadí. I tak skvělé čtení.
Děkuji Luco a šup sem s dalším románem :))
Do Turbolence to má stále daleko. Ale byl to čtivý příběh.
Takže..........já ani vlastně nevím jestli se mi kniha líbila nebo ne. Četla jsem jí přes týden a to se mi u poutavého příběhu nestáva :))
Loutkové divadlo bylo o dost lepší a přesto Černé léto nebylo špatné. A stejně jako uživ.BariEli velké ALE :)
Po delší době zase něco lehce spletitého.
Mě se Oliverův příběh moc líbil.
Vyprávění z několika úhlů pohledu bylo zajímavé a vůbec to nerušilo, naopak.
Opět nezklamala :))
Velmi čtivý a hlavně lidský příběh. Ke knihám p. Kornerové se budu vždycky ráda vracet :))
Doporučuji
Šla jsem si do knihkupectví koupit Dokonalou smrt. Hned vedle ležela tahle kniha s nádhernou obálkou. Knihu jsem vzala aniž bych si přečetla anotaci. Až doma jsem zjistila, že se jedná o thriller :))
Z mého pohledu se o klasický thriller nejedná. Každopádně je příběh hezky napsaný a dobře se čte. Barvité vykreslení legendární silnice Route 66 a okolní krajiny dává příběhu kouzlo.
Hledání seriového vraha v těchto končinách, tak dává knize jiskru.
Mě se kniha moc líbila. A ta obálka......hmmm :)))
Dlouho jsem knihu přehazovala v knihovně. Kvůli obálce, která se mi ani trochu nelíbila se mi do ní nechtělo. Nakonec jsem se přemohla a pustla se do čtení. Dobře jsem udělala. Pěkně propracovaný příběh. Velmi čtivé.
Dporučuji
Tahle kniha se opravdu povedla. Je napsaná srozumitelně a velmi čtivě. Příběh dvou lidí, kteří se do sebe zamilují v pekle a tohle peklo spolu překonají.
Zní to blbě, ale bylo to fajn čtení, pokud se zaměřím na Lale a Gitu a opomenu, kde se jejich láska zrodila.
Doporučuji
Ano, byl to výborný příběh. I já se pouštím do další knihy od této autorky. Kniha se četla parádně. První část byla skvělá a na poslední stránce jsem měla pocit, že mi něco uniklo...druhá část byla ještě slušnější jízda :)). Pěkně si se mnou autorka pohrála. Určitě doporučuji. Pěkné psychologické drámo.
Angela Marsonsová umí napsat čtivou detektivku. Od začátku až do samého konce napínavé. Snad nám brzy předhodí nějaké další vydařené dílo :)