Trustty komentáře u knih
Knížku jsem přečetla jen ze zvědavosti, jak to autor podal. Pěkné motivační čtení, jen si nějak nedokážu představit kolik čtenářů si z toho vezme ponaučení a začne se NESNAŽIT :))
Když se rozhlédnu kolem sebe nějak si neumím představit, že by najednou začali lidé žít bez sociálních sítí a mediálních sr**ek, které se na nás valí ze všech stran.
Už pár let mám spoustu věcí u pr**le a život je opravdu zajímavější a lehčí.
Pěkné čtení.
Doporučuji:))
Přiznávám, že Má je vina se mi líbila více. Neznamená to, že je tato kniha špatná. Není, děj byl slušný ,jen se mi zdálo, že se to na začátku kapku táhlo. Druhá polovina byla svižnější. Konec překvapivý.
Na toto téma snad není potřeba ani komentáře....Příběh Edity Adlerové, knihovnice z Osvětimy ve mě zůstane zasetý stejně jako příběhy jinych lidí, kteří se rozhodli promluvit o životě v koncentračních táborech. Takové knihy by se měly zařadit do povinné četby. Doporučuji
Krásný příběh psaný ve dvou časových osách.
A moc hezká obálka :)
Na tuhle knihu jsem dnes narazila čistě náhodou. Říkala jsem si "ty jo, dobré hodnocení. Radši si jí koupím a přečtu, abych nic nepodcenila" :))
Už při čtení knihy pátým dnem nekouřím. Vzhledem k tomu, že po celou dobu u mě neproběhl žádný absťák, jsem si říkala jestli mě něco nemůže překvapit :))
Kniha se čte opravdu pěkně a myslím, že každý kuřák se v ní najde :)).
Doufám, že už jí nikdy nebudu muset číst.
I já četla Trhlinu, která byla pro mě naprosto skvělá. U Tmy to skřípalo. Když jsem se na samém začátku začetla po půlce jsem se začala vzdávat naděje, že dostaví onen pocit strachu.....bohužel se opravdu nedostavil. Příběh jako takový nebyl špatný.
Kniha se četla dobře.
Tak tohle byla pecka. Francis mi připadal trochu natvrdlý, ale všechno zachránila Marni :)). Asi to tak mělo v příběhu být. Chybu v tom hledat nebudu, protože jinak to byla skvělá jízda.
Vrah popisuje detailně, jak stahuje kuži z těla......sadistické až bizarní :))
Mimochodem....nádherná obálka.
Doporučuji
Styl jakým byl příběh napsaný byl úžasný. Když Josefa převezli do nemocnice, bylo hned zřejmé jaký spád kniha bude mít. Ale vůbec nevadilo. Vřele doporučuji
Moje první kniha od této autorky. Nic náročného, příběh je čtivy. Trošku mi vadil občasný překlad "Von řek, že...." apod. Určitě si přečtu i další díly z této serie. Kniha stojí za přečtení.
Skvělé, já se bavila po celou dobu čtení. Autorka si se mnou hrála a to se mi líbilo. Konec byl tedy hustý :)) já si jen říkala "Ne ne, to nemyslí vážně". Mě se to moc líbilo. Dobrá práce. Doporučuji
Takový slabší průměr.
Dalo se z toho vytřískat mnohem víc :)
Je to správně ujetý, má to šmrnc. Takový malý srandovní krvavý blazinec :)))
Pfff, ještě teď jsem v tom zamotaná :))
Tohle nebylo čtení pro mě.
I mě dlouho trvalo než jsem se prolistovala začátkem knihy....
Nikdy jsem podobný žánr nečetla, takže jsem šla úplně naslepo.
Nebyla to nejhorší kniha, četlo se to vcelku pěkně.
Moc hezky napsané, jak se přestat přežírat a začít se hýbat.
Dobře vysvětleno proč si doma radši uvařit než se cpát zpracovanými potravinami.
Takový malý rádce pro kapku zdravější papání :)
A dokud nezemřeli, tak tam žijí dodnes :)
Kniha se četla dobře. Stran bylo opravdu zbytečně moc. Ke konci se toho dost opakovalo.
Na odlehčení dobrá.
I já se přikláním k nazoru, že jde o oddechovku. Juliette je sice sociopatka, ale mě to až tak drsné nepřišlo.
Fanatismus, boj o moc a bohatství. V případě Capesia lékárníka z Osvětimi, to byl především boj o bohatství. Po příchodu do Osvětimi se neštítil posílat do plynových komor ani své přátelé. Je neuvěřitelné, že tenhle cynik, který nejenže pohrdal soudem, ale i výpověďmi lidí, kteří ho usvědčili za provádění selekce, nakonec dostal jen 9 let a co hůře, že byl za dva a půl roku propuštěn z vězení a v klidu si dožil ve svém domě.
Kniha byla pěkně napsaná. Jasná a srozumitelná.
Doporučuji
Užasné :)) Konec byl trošku zvláštní, ale jinak super. Přečteno za jeden den. Erotiky je zde dost a vtipu ještě víc. Rozhovory mezi hlavními postavami byly hodně vtipné. Komentáře na Gillianiným blogu taktéž. Já se skvěle bavila. Skvělá oddychovka, která Vás vtáhne do děje. Určitě doporučuji :))