Turiel11 komentáře u knih
Hezká a oddechová romantika. Gentry mi byl sympatický oběma hrdinům jsem přála šťastný konec.
Moc nerozumím tomu, proč je příběh zařazován do série "Bow Street", ale to je vlastně druhořadé. Hlavní hrdinové jsou opět sympatičtí a o to víc, že mají i nějakou tu opravdovou chybku, propletenost příběhu se mi moc líbila. Sérii Čekanek už jsem sice četla, ale bylo fajn poznat jaký byl Westcliff před tím než potkal Lili. ;-)
Možný spoiler!!!!
Ačkoliv na mě bylo toho zatvrzelého odmítání ze strany Aline už ke konci trošku moc, přesto je tento příběh jedním z nejhezčích, které jsem doposud od autorky četla.
Chlapce z Bow Street jsem si oblíbila. :-) Opět krásný příběh plný romantiky a hlavní hrdinové, které by jste chtěli potkat. Detektivní zápletky v knihách této série jsou zajímavým a příjemným zpestřením.
Příjemně napsaná kniha, hezký příběh, sympatičtí hrdinové. Místy jsem tušila, jindy byla překvapená. Spousta romantiky. :-)
Naivita hlavní hrdinky místy hraničí až s hloupostí a to mě občas vytáčelo. Nejdřív provokuje a pak se diví, ale jinak... Jakože...ano, není to veledílo, jehož literární hodnota dosahuje hvězdných výšin, ale proto to nečtem že? ;-D A myslím, že na pultech knihkupectví jsou i větší "skvosty". Jednoduše kniha mě bavila a doporučila bych ji všem, kdo mají rádi pořádně červenou knihovnu.
Hodně pohádkové. Jak napsala bejicza: slááááádkéééé. Málem tak, až se kazí zuby. :-) Dialogy působí trošku jednoduše...myslím, že je to tím, že postavy neustále omílají dokola už několikrát řečené, ale podle mě to není o nic horší než např. 50 odstínů a čte se to dobře. Prostě velmi odpočinkové.
Kniha byla velmi velmi podobná svým předchůdkyním. Autorka prostě koncentruje příliš mnoho hlubokých slov a silných emoci do neskutečně malého prostoru, což podle mě působí přeslazeně a neuvěřitelně. Když máte ale sladké rádi, stejně jako já, tak proč ne? :-)
I když v zásadě nebylo nic špatně a autorčin styl psaní se nijak nevychýlil od předchozí knihy, jednu chvíli to vypadalo, že knihu nedočtu. Možná pro mě malinko vázla zápletka...Nakonec jsem se ale překonala a jsem za tu zkušenost ráda. :-)
Pohodové oddechové čtení. Tak jako u předchozích dílů člověk dostane to, co čeká. Líbí se mi, že každý pár má svou charakteristiku a je "ujetý" něčím jiným a že každý příběh se trošku jinak odvíjí. Hanna a Will byli prostě pohodoví. :-D
Super knížka! Autorčin styl psaní mi přišel nepodobný ničemu, co jsem dosud z tohoto žánru četla. Olívie a Nate byli sympatický pár.
Kniha mě nebavila o nic méně než první díl. Dala mi to, co jsem od ní očekávala a já se bavila. Max byl vážně sympaťák a do příběhu vnášel svěží vítr.
SPOILER!!!
Velmi svěží byl i závěr knihy, kde to pro jednou taky "zvorala" hrdinka. :-D
Už je to delší čas,co jsem knihu četla.Mrkla na mě v knihkupectví a já si ji bez jakýchkoliv očekávání odnesla domu.Nakonec jsem byla víc než mile překvapená.Kniha je neotřelá,bavila mě a moc hezky se četla.
Skvělá kniha! Velmi hluboká a inspirativní. Jsem vděčná, že se mi dostala do rukou.
Na tuto knihu jsem čekala tááááák dlouho...asi jako všichni, kteří si zamilovali Měsíční kroniky, ale stálo to za to. Během jejího čtení jsem začala trpět samomluvou - to když jsem chodila po bytě, zoufale svírala knihu v ruce a neuroticky opakovala, "To snad není možné?! To se nemůže dít??? CO se to děje??"( nutno dodat, že k uvolnění napětí, které se ve mě střádalo během hltání stránek, to absolutně nestačilo). Kniha byla napětí plná, stejně jako zvratů...až jsem získávala místy dojem, že "mi" to autorka dělá naschvál a snaží se mi způsobit srdeční zástavu :-D, nechyběla ani něžná romantika a vtipné hlášky. Jedním slovem nádhera! Celou sérii vřele doporučuji všem, úplně všem. :-) Teď se těším na Hvězdy nad hlavou.
!!!SPOILER!!!
Dumala jsem nad tím, proč jsem z konce taková jakási smutná, "Vždyť přeci všechno dopadlo dobře?". Díky ženám, které psaly příspěvky přede mnou jsem si to uvědomila. Vlk. To si ale VÁŽNĚ nezasloužil...A asi to bude znít naivně, ale tak nějak jsem doufala v "řůžovější" konec. Že mi někdo jasně řekne: "Jo! Neboj. Všichni se mají rádi a zůstanou spolu až do konce života." Jako ono to tam na tom konci je, ale asi jsem to potřebovala víc opsat. :-D Po všech těch peripetiích prostě najednou byli všichni zpět "v životě"..., jenže ono to tak v tom životě nejspíš opravdu je... :-)
Odkud začít... Líbí se mi svět, který autorka vytvořila. Líbí se mi příběh a líbí se mi, jak je vyprávěný. To, že má svá tajemství, která vyjeví až ve správný okamžik a tím jen znásobí požitek ze čtení. Líbí se mi postavy a jejich charaktery a líbí se mi, jak se vyvíjejí. Že mají silné i slabé stránky a já jim věřím. Líbí se mi, že každá nová postava zapadá na svoje místo přirozeně jako správný dílek skládačky. Líbí se mi, jak se mi občas zatají dech, když se stane něco, pro mě, úplně nečekaného a nebo jak knihu stěží odkládám, abych se alespoň trochu vyspala. Zkrátka, líbí se mi celá kniha, ba dokonce celá série. Nádhera!
Miluju knihy J. Probst a tato není výjimkou. Dlouho jsem čekala a těšila se a stálo to za to. Knihu jsem zhltla, ani málem nevím jak. Líbí se mi, že i tento příběh (stejně jako všechny předešlé) autorka vypráví z pohledu obou hrdinů, podle mě to dává prostor vtipným okamžikům pro čtenáře. Tentokrát byl příběh okořeněný i o větší dávku napětí. Navíc super bylo, že kniha propojovala tuto sérii s tou předešlou. Bylo hezké vidět, jak se mají některé oblíbené postavy. :-) Prostě pecka, vřele doporučuji každému, kdo má rád romantiku, romantiku a zase romantiku. ;-)
Dlouho jsem přemýšlela, co sem napsat, abych se neopakovala a pak mi došlo, že se mi to stejně nepodaří... Je to skvělá kniha a je to čím dál lepší. Má sice pasáže, které ji podle mě trošku zpomalují, ale o to lepší to je, když se příběh zase dostane do tempa. Napínavá, temná a krásná kniha, která mi nejednou brala dech. A já mám jediné štěstí, že čtvrtý díl vychází za pár dní.
P.S.: A teď už opravdu nevím, kterému z "mladíků" přát, aby získal JEJÍ srdce. :-D
Jedna z nejkrásnějších dětských knih.Miluju ji uz od dětství. :-)
Mazec! Prostě pecka. Knihu jsem si beze zbytku vychutnala. Občas sice člověk tuší, jak se asi věci mají, ale autorka příběh vypráví tak, že i přes to máte zatajený dech a čtete a čtete a čtete. Hurá na třetí díl! :-)
Skvělá kniha. Příběh mě bavil od začátku do konce a s každou další stránkou se mé tempo čtení zvyšovalo. Doriana mi na konci bylo vážně líto... Už jsem se pustila do druhého dílu a třetí čeká připravený v pozoru. ;-)