Tweety0207

Kniha bola skvelá. Premyslená, originálna, konečne niečo iné v tomto žánri. Žiaden predvídateľný dej. Sneijder bol prosté skvelý. Úplne som si ho obľúbila. Jednu hviezdičku dávam dole kôli Sabine, prvú časť som síce nečítala, ale prišla mi taká nemastna - neslana. Koniec knihy naznačuje veľmi zaujímavé pokračovanie série. Na ktoré sa už teraz teším.

Kniha sa mi strašne páčila. Prečítané jedných dychom. Sem tam ma síce Bit rozčuľovala, ale dokonale to k nej patrilo. Dej mal hĺbku,nejedna sa len o klišé kde chlapec stretne dievča a šup sem šup tam. Určite odporúčam

Úžasný a napínavý príbeh. Kniha sa čítala ľahko a rýchlo. Od prvej strany to gradovalo. A to "vysvetlenie" bolo úžasné. Uplne ma to prekvapilo.

Úžasné, napínavé. Prečítané jedným dychom. Síce sa mi zdala trochu slabšia oproti druhej časti, ale to bolo asi len tým, že som ju čítala skor a tym pádom som vedela kto je vrah.

Tak toto bola úplná pecka. Knihu som nedokázala vôbec odložiť. A vôbec mi nevadilo, ze som prvú časť nečítala. Ale keďže sayer bola skvelá, hneď to musím napraviť.

Kniha bola úžasná. Prečítané jedným dychom. Koniec mal síce trochu rýchly spád, zaslúžilo by si to pár stran navyše( v takom rekordnom čase odpustiť).

Milé, usmievavé, slniečkove s pár mračikmi. Pribeh sa mi veľmi páčil, milá romantika bez erotiky. Hlavný hrdinovia mi sadli. Jediné čo mi na knihe vadilo bol počet strán. Kniha by si zaslúžila viac strán a prehĺbiť celý vzťah. Prišlo mi to všetko narýchlo hr br...

Do knižky som išla s malou dušičkou a bez veľkých očakávaní (keďže z krve a popela ma nejako nenadchlo). Roth bol úplne úžasný. Bambi bola top. Doslova celú knihu tým zachránili. A kôli ním to vidím aj na pokračovanie. Hoci bol koniec strašne unáhlený a bez nejakého wau efektu. Kde Roth skonči som vedela od polovice knihy.

(SPOILER) Táto séria je stávka na istotu. Číta sa úplne sama. Námet je originálny, dej plynie svižne. A ani som nevedela ako a zrazu bol koniec. A ten bol úžasný. A ešte k tomu odhalenie strikea čo cíti. Och potrebujem ďalšiu časť.

Táto kniha sa mi hodnotí strašne ťažko. Na jednej strane sa čítala veľmi dobre. Tempo svižne, žiadne nudné pasáže. Kate bola úžasne vtipná, nebola to žiadna husicka, ktorá mu odpustila po pár slovách. Na druhej strane bolo pre mňa knihu dočítať hotové utrpenie. Ten skok od nenávidím k milujem bol proste "neuveriteľny". Nedokázala som im tu ich lásku uveriť. Prišlo mi to tam akokeby nasilu natlačené. A tie "scény" bolo ich tam strašne veľa a na škodu knihy. Kľudne stačilo aspoň o 100 strán menej.

Túto autorku mám veľmi rada. Kniha sa mi zdala slabšia ako predchádzajúce, ale tento štýl písania mne prosté sedí a tým pádom sa kniha čítala v podstate sama. Prišlo mi síce trošku nereálne že by nevedel s kým žije.

Kniha bola úžasná. Prečítala som ju za den a pol a vôbec som ju nemohla odložiť. Postavy boli skvele úplne každá jedna. Jedine co mi na knihe vadilo bol strasne unáhlený koniec. Jednoducho mi tak ešte nejake zakončenie chybalo .

Do knihy som išla s dosť malou dušičkou a v podstate bez očakávaní. Myslela som že sa jedná o nejakú erotiku s prvkami fantasy. Ale kniha má neskutočne prekvapila. Aj napriek začiatku( ktorý tam byť fakt nemusel) kniha bola úžasná. Prvá polovica bola kludnejsia, zoznamovali sme sa s auren aj s klietkou. Druhá polovica bola svižnejšia. Dokonca bolo aj pár slziciek. Nutné potrebujem pokračovanie.

(SPOILER) Prišlo mi to ako slabší odvar Amo Jones. Skok od nenávisti k láske bol strašne urýchlený. Vôbec som tomu neverila ako sa mohla Elsa tak rýchlo zamilovať do človeka ktorý jej tak dlho ubližuje. Podľa hodnotení som čakala niečo iné a ani koniec ma nijako nenalákal na pokračovanie.

Kniha sa čítala dobre, kapitoly neboli nijako dlhe. Síce, keby som prečítala nejaké hodnotenia, vôbec by som do nej nešla. Čakala som od toho trochu viac. Jedine co na tom bolo fakt zaujimave bol koniec. A najhorsie tie posledné vety. Normalne ma clovek chuť čítať aj pokračovanie.

Kniha sa čítala dobre. Ale prvá polovica knihy bola strašne nudná taka nemasná, neslaná. Keby to nebol Cole tak ju ďalej nečítam. Ale som rada, že som ju dočítala, lebo druhá polovica sa konečne rozbehla, a bola úžasná.

Nemohla som ani zavriet knihu. Musela som čítať a čítať a ked som ju precitala normálne som mala chut začať odznova lebo uz bol koniec.

Úžasná kniha. Úplne mi sadla do nálady. Aj som sa zasmiala. Konečne kniha kde bola uveriteľná romantická linka. Chémia medzi hrdinami bola skvelé napísaná. Doslova som ju cítila a usmievala sa ako slniečko. Hlavy na strope boli úplne top. Síce bola prvá polovica slabšia, a veľmi som sa nedozvedela z čoho pramenil problém medzi kráľom a zloduchov (okrem väznenia) , ale knihu hodnotím veľmi kladne. Jedna z najlepších kníh tohto roka.

Takže, Smrť v dome Gillespieu , kniha sa čítala skvelo , Darcy písať vie. Prísľub tajomna s prvkami duchariny. Keď tu zrazu koniec. Čo ma dosť prekvapilo. Zaslúžilo by si to celú knihu , kde by sa rozpisal koniec. Ďalšie poviedky boli úžasné ale na môj vkus, tiež veľmi rýchlo ukončené.

Autorku mám rada. Štýl písania mi sedí. Kniha sa čítala dobre , ale len sa čítala a čítala a čítala. Síce som vraha neodhadla, no pri zistení kto je to som si vravela" aha jasné to je logické". Žiadny nečakaný zvrat, žiadne napätie. Dej plynul rýchlo a zároveň pomaly.