tyzik.cejka komentáře u knih
ta kniha už v jistém věku není nic pro nás uživatel WEIL třeba na této knize vyrostl já jsem jí ale jenom přečetl
dvojka a jednička je odpad ke trojce jsem se nedostal protože bych už zas šílel
špatná kniha jak jsem se poučil knize se člověk nemůže vyhýbat celý život všechen komunismus v jedný kaši
ale jo dvojka je přece lepší něž jednička a dá se celkem v pohodě číst
hrozně komunistický a už to není ten starý hloupoučký Neználek ale ještě se mi to líbí
tyto povídky beru prostě jako klasiku po které člověk moc moc touží Švejk sice lepší ale i přesto dávám 5
tenhle díl je z celé trilogie nejlepší vyhoupl se mi na dvě hvězdy myslím si že někteří rodiče knihu dětem shání po všech čertech a někteří si s nim raději sednou doma u stolu a všechno jim poví a dělají lépe
nemyslete si že podporuji automaty cigáro a drogy ale do knihy to dát a vydat to děsné
není kniha která by mě tak hrozně děsila ve dne v noci všude hrozné
pro mne taky moc jí nechápu
jsem moc rád že nic neskončilo a pan Foglar napsal i trojku obálka knihy se mi velice líbí je dorá už ta kostra co tam na tom domě civí děj není špatný
sice je to ještě trochu slabé ale když jsem byl na horách a nebylo co číst tak jsem se toho vrhl a když se odjíždělo s knihou jsem se těžce neloučil pár chvilek ale dobrých a jak říkám když se nemá co číst tak hurá hurá pobaví