tyzik.cejka tyzik.cejka komentáře u knih

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

moc hezká kniha kterou četl Nohavica ach moc se mi to líbilo je to klasika

12.05.2013

Stephenie Meyerová: autorka ságy Stmívání Stephenie Meyerová: autorka ságy Stmívání Ryan Burton

tuto autorku považuji za tu která neví co dál a tak používá obludné knihy ani životopis neumí napsat pokud ještě něco vymyslí bude asi kandidovat na nejhorší autorku na světě spolu s Gottem a ještě to napsat v komixsu no hrozné

Stínadla se bouří Stínadla se bouří Jaroslav Foglar

z celé trilogie je asi tohle nejlepší děj už se posouvá do napínavějšího prostředí voleb velkého Vonta podporuji Losnu protože je pro mě dobro

12.05.2013 5 z 5

Já Baryk Já Baryk František Nepil

Knihu nemusím ale večerda je hezký

12.05.2013

Dobrý voják Švejk před válkou a jiné podivné historky Dobrý voják Švejk před válkou a jiné podivné historky Jaroslav Hašek

to je super kniha a bude

11.05.2013 5 z 5

Osudy dobrého vojáka Švejka 3. a 4. díl Osudy dobrého vojáka Švejka 3. a 4. díl Jaroslav Hašek

další pecka miluji a budu milovat

11.05.2013

Divoký koník Ryn Divoký koník Ryn Bohumil Říha

jedna z lepších knih autora

07.05.2013

Velká obrázková knížka pro malé děti Velká obrázková knížka pro malé děti Milena Lukešová

nikdy jsem to nepochopil ale to neznamená že to je špatné

07.05.2013

Krtek a tvary Krtek a tvary Miloš Kratochvíl

já neumim tvary do ted takže se mi to hodí

06.05.2013 5 z 5

Poklad - Příběhy k prvnímu svatému přijímání Poklad - Příběhy k prvnímu svatému přijímání Jan Twardowski

je to velice srozumitelné

06.05.2013 5 z 5

Jak Krtek ke kalhotkám přišel Jak Krtek ke kalhotkám přišel Eduard Petiška

Pro mě ne tak známý krtek jako auto ale taky tak dobrý

04.05.2013

Opičí král Zdeňka Sklenáře Opičí král Zdeňka Sklenáře Wu Čcheng-en

další pecka jedna z nejlepších knih mě to baví

04.05.2013 5 z 5

Hry Jaroslava Foglara Hry Jaroslava Foglara Jaroslav Foglar

asi mám radši příběh ale kdybych měl odíl rval bych si to do ruky a nosil bych to na každou naší schůzku takže si myslím že téndle knížce lze nic nvyčítat a hodně mne překvapuje že ke knize se nikdo předemnou neodvažil napsat něco no jen lidi pište

03.05.2013

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Dobré až někdy ve třetí polovině knihy to trochu nudí

01.05.2013 3 z 5

Mach a Šebestová na prázdninách Mach a Šebestová na prázdninách Miloš Macourek

moc dobré a vtip to má dost

01.05.2013 5 z 5

Tatínku, ta se ti povedla Tatínku, ta se ti povedla Zdeněk Svěrák

rád jsem to poslouchal a možná že si to po dvou letech přečtu

01.05.2013

Dělání Dělání Zdeněk Svěrák

když jde naše třída do baru se moc povedlo rád si to poslechnu radši ale se dívám na hodinu zpěvu tady mi chybí proslovy

01.05.2013 4 z 5

Rychlé šípy 9. Rychlé šípy 9. Jaroslav Foglar

opravdu na 100 je moc super dívat se na Rychlonožkovi patálie a poslouchat rady Mirka a taky vidět čepici Červenáčka spolu s jezerní kotlinou a pod junáckou vlajkou moc dobré

01.05.2013 5 z 5

O hrochovi, který se bál očkování a jiné pohádky O hrochovi, který se bál očkování a jiné pohádky Miloš Macourek

já znám jenom Barborka a cucavé bonbony a hroch který se bál očkování takže knihu si nemůžu dát do svých knih ale kdybych měl hodnotit ti dvě bylo by to na 5 hvězdiček a já to taky tak udělám

27.04.2013 5 z 5

Asterixův syn Asterixův syn Albert Uderzo

žádný vtip a to není bohužel to jediné

25.04.2013 1 z 5