tyzik.cejka komentáře u knih
moc dobrá knížka pro ty které májí rádi stroje
cesta vlakem mě baví čtu si dívám se z okna na přírodu ale rozhodně bych všechno šktrl kdybych dědu který by mi toho tolik napovídal že bych si musel psát poznámky nejvíc mě vždycki zaujala pohádka o automomobilu který soutěžil s vlakem a nebo o nanasitném vrabci či jak si řvířátka volila krále a pár dalších chvilek jako první čtení krasné obr písmenka nebo irustrace Zdenka Milera jsou fakt krásné
asi mám radši příběh ale kdybych měl odíl rval bych si to do ruky a nosil bych to na každou naší schůzku takže si myslím že téndle knížce lze nic nvyčítat a hodně mne překvapuje že ke knize se nikdo předemnou neodvažil napsat něco no jen lidi pište
Dobré až někdy ve třetí polovině knihy to trochu nudí
opravdu to dočtěte až dokonce konec je nejlepší
Foglar má mnoho dobrých knih které budou znát pamětníci i děti
rád jsem to poslouchal a možná že si to po dvou letech přečtu
když jde naše třída do baru se moc povedlo rád si to poslechnu radši ale se dívám na hodinu zpěvu tady mi chybí proslovy
opravdu na 100 je moc super dívat se na Rychlonožkovi patálie a poslouchat rady Mirka a taky vidět čepici Červenáčka spolu s jezerní kotlinou a pod junáckou vlajkou moc dobré
máš bod Mikuláši spolu Asterixem jste ůmění autora 100
ani bych ni na to nevzpomněl když tak jdu ze záchoda a tu mi to vpadne do očí je tam starší vydání po tatínkovi nechám počítač počítačem a chvilku čtu knihu ale nelze pochopit dívat třeba na jednom obrázku na šipky které ukazují ke věcem se skřínky je divné tak si to tady zadám a hned to tam je modré ale klik s mojí šipkou udělám a čtu čtu a pak si přečtu o čem to je protože jsem to nikdy nepochopil přečtu si to a pak si zas jdu chvilku číst a vlastně jsem už hlupák to je další kniha od mého bombového skauta pana Foglara no já sám na to řeknu tohle velmi dobré nápady do klubovny třeba s tou skřínkou šipkami
Je to taková malá knížečka kterou budete mít za 6 dní přečtenou malinké stránky seznamují srozumitelně děti s osudy starého i nového zákona jednoduché čtivé hravé
Co to má jako bejt mě se chce nad tou slátaninou brečet málo známé filmové provedení je super kníiha mne naprosto šokuje
já znám jenom Barborka a cucavé bonbony a hroch který se bál očkování takže knihu si nemůžu dát do svých knih ale kdybych měl hodnotit ti dvě bylo by to na 5 hvězdiček a já to taky tak udělám