Ulrika

Naprosto úžasná série. Moje první série o daném tématu a musím říci, že asi nezůstane poslední. Celou dobu, když jsme knihu nečetla jsem byla velmi napnutá a nemohla se dočkat až se ke knize opět budu moci vrátit. FASCINUJÍCÍ

Kniha mě zaujala na první pohled svým krásným obalem. Od děje jsem načekala nic zvláštního, o to více jsem byla překvapená a nadšená, jak dobrá je tato knížka a už se moc těším na pokračování této skoro andělské trilogie:-)

Vřele doporučuji všem, kdo si chtějí u čtení relaxovat a mají rádi šťavnaté pasáže. Už jsem si sehnala i pokračování:)

Nevím sice proč, ale kniha mě naprosto uchvátila a musím před autorkou LM jedině smeknout klobouk. Příběh farmářky Mary a jejích nejbližších je opravdu dech beroucí. A symbolika rudých a bílých růží je velmi nápaditá. Opravdu musím souhlasit, že se kniha velmi podobá Ptákům v trní. Je stejně dojemná, má hloubku, ale na rozdíl od Ptáků v trní přece jen se dočkáme happyendu:)VŠEM DOPORUČUJU

Kniha je docela hezká, ale je bohužel jen o jediném. A to o sexu. V podstatě nemá vůbec žádný děj ani vývoj.

Kniha, která naprosto splňuje přesně to o čem má být. Erotická literatura, jak má být:-) Pokud toužíte po troše bezpečného vzrušení je Eve Berlin tou pravou volbou.

Musím se přidat k pochvalným komentářům. Kniha je nepsána velmi čtivě a poutavě. Samozřejmě se nejedná o žádnou náročnou literaturu, a ani moc historickou, i když se za ni vydává:-) Jednoduše jde o příběh osudové lásky, která musí projít řadou příkoří. Autorčin styl mě velmi oslovil a doufám, že to nebude jediná její kniha, která se dostane na český trh.

Tak tato kniha mě opravdu dostala. Od JB jsem četla už opravdu dost jejich knih a tento námět, kde kombinovala současnost s minulostí se jí opravdu povedl. Dokonce mě autorka dokázala dohnat až k slzám

Musím říct, že tento díl se mi líbil také více než předešlý a nemůžu se dočkat dalšího honu na zbloudilé duše a také jak se to bude dále vyvíjet s hlavními představiteli.

Moc moc se mi tato série zalíbila a už si sháním další díly:)

Moje první zkušenost s tímto brazilským autorem a musím říct, že jeho styl je i pro člověka považujícího se na věřícího je poněkud náročný, ale rozhodně to stálo za to:)

Kniha se mi opravdu líbila, především svým neotřelým námětem. Opravdu se to četlo samo, i když musím souhlasit s uživatelkou Verrrunkou, že se jedná o poměrně pubertální zpracování, ale ani to mi nezabránilo dát plný počet hvězdiček:) Už se moc těším na další díl.

až jsem sama byla překvapená, jak rychle jsem tuto knížku plné intrik a závisti přečetla. Dost sem fandila Ethanovi:-)

naprosto dokonalá série. Užívala jsem si každou stránku a u posledního dílu jsem si neodpustila i pár slz. Fakt moc dojemný, ale taky hodně smutný. Předem bych ráda řekla, že jsem opravdu nikdy neholdovala knihám o upírech, andělech a tak dále. Opravdu VŘELE DOPORUČUJI!!

Opravdu moc povedená kniha, jen ta hrdinka byla na můj vkus opravdu až moc střelená, kde se na ni hrabe trhlá Bridget Jones:-)

Moc pěkná kniha, už mám rozečtený druhý díl, tak jsem napjatá, jak to všechno dopadne

FAKT MOC ÚŽASNÉ!!! Začátek byl sice trochu zmatený, ale strašně se mi líbil styl psaní a gradace děje. Už se nemůžu dočkat pokračování. Série podsvětí mě zaujala ještě víc, než série o upírech. Jsem nadšencem řeckých bájí a moc se mi líbilo, jak to Meg C. podala.

tak tuto knihu mohu číst pořád dokola. opravdu skvěle napsané