Ulrika

Opět se kniha četla sama a jen lituji, že nebyla trošku delší:)

Výborný román pro ženy, kde nechyběla trocha napětí, síla přátelství a samozřejmě i romantika:) Děj mě naprosto pohltil a nemohla jsem se od knihy odtrhnout!

Kniha se moc dobře četla a jestliže se opravdu jedná o první román autorky, tak nezbývá než před ní smeknout:) Především na knize oceňuji velmi barvitý popis života obyvatel Islandu na začátku 19. století.

Sandra mě opět nezklamala, ale ani tolik nenadchla. Až příliš brzo jsem odhalila, kdo je vrah:)

Kniha mě bavila, ale ke konci už se děj zbytečně natahoval.

Jojo opět nezklamala a dohnala mě několikrát k slzám. Už se těším na novou knihu!

Sandra se překonala! Bylo mi strašně líto, že jsem knihu tak rychle přečetla! Rozhodně ji řadím do seznamu velmi oblíbených knih.

Hezký konec a jelikož zůstal otevřený, třeba se Meg Cabot k sérii Podsvětí ještě vrátí.

Meg se tato série opravdu povedla. Druhý díl byl stejně dobrý jako první a věřím, že ani třetí díl nezklame.

Souhlas. Wendy je strašné jméno:D Druhý díl měl mnohem větší spád a rozhodně mě závěr navnadil na pokračování.

Docela pěkné oddechové čtení, ale určitě jsem četla už povedenější.

Souhlasím se sofií, že Ranhojič od Gordona je napsán čtivěji, ale série od Serna je také velmi povedená a rozhodně doporučuji.

Luca Di Fulvio opět nezklamal. I tento jeho třetí román jsem přečetla jedním dechem a snad se brzo od autora dočkáme další napínavé pohádky pro dospělé:)

Opět mě Jojo nezklamala. Napsala krásný dojemný příběh.

Opět nádherná knížka. Jsem ráda, že žiji v současnosti:)

Knížka krásně a poutavě napsaná. Moje první zkušenost s tímto autorem a jistě ne poslední:)