Ulrika Ulrika komentáře u knih

Muka Muka Lauren Kate

Ani druhý díl mě moc nepřesvědčil..

31.01.2019 3 z 5

Pád Pád Lauren Kate

V sérii budu dál pokračovat, abych věděla jak se to vyvine, ale musím se přiznat, že mě ani Daniel ani Luce jako hlavní hrdinové charakterově moc nesedli...

21.01.2019 4 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Krásné finále. Napínavé až do konce.

16.01.2019 5 z 5

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Tato série mě opravdu baví!

16.01.2019 5 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Už dlouho jsem se u knihy tak nebavila.

09.01.2019 5 z 5

Nevinná navždy Nevinná navždy Abbi Glines

Sérii doporučuji jako skvělou oddechovku. Ze sexy Rushe se stává pozorný a romantický Rush. Celé líčení svatebního dne bylo krásné a ta písnička? Wau:) Sen každé ženské:)

06.01.2019 5 z 5

Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Souhlas. Druhý díl se mi líbil o hodně víc! Neskutečně sexy hlavní hrdina.

06.01.2019 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Velmi zábavná oddechová kniha. Pokračování si určitě přečtu.

06.01.2019 4 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Kniha byla krásným doplňkem předchozí knihy. Líbilo se mi, že nám autorka trochu poodhalila pocity dalších postav a doufám, že se brzo dočkám pokračování, protože stále zůstává dost děje otevřeného. Série Dvory je rozhodně tou nejlepší sérií co jsem kdy četla a snad každá žena sní o muži jako je Rhys. ,, Na hvězdy, které naslouchají a na sny, které se plní.” :)

05.01.2019 5 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

ke knize jsem se dostala až po shlédnutí první série stejnojmenného seriálu. Seriál je naprosto fantastický a tak jsem si chtěla přečíst i knižní předlohu, ale bohužel jsem se nedokázala pořádně začíst. G. R. R. Martin neustále střídá dějové linie a kniha tak působí neuceleně a místy až zmateně.

03.01.2019 2 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Skvěle napsaná kniha co má nápad

03.01.2019 5 z 5

Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Příjemná oddechová četba. Doporučuji jako čtení na pláž:)

03.01.2019 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Musím říct, že mě celkem překvapilo, kdo byl vrah. Třetí díl byl o něco lepší než 2.

30.12.2018 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

I druhý díl se mi hodně libil a bude to ještě zajimave :)

30.12.2018 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Kniha mě bavila. Taková neotrela verze Popelky :)Už jsem začala číst druhý díl.

27.12.2018 5 z 5

Voľba Voľba Nicholas Sparks

Jako už klasicky u knih Nicholase jsem si pobrečela, ale konec knihy mi bohužel přišel nedotažený.

26.12.2018 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Ano, dvojce se kniha ani zdaleka nevyrovnala, ale to jsme nějak ani nečekala, protože druhý díl byl naprosto fascinující. Třetí díl bych ohodnotila jako poněkud odlehčující a po většinu děje velmi poklidné. Vyvrcholení však bylo opět mistrovské.

26.12.2018 5 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Jedine slovo.WAU!!!! HLAVNĚ POSLEDNÍ TŘETINA KNIHY!

16.12.2018 5 z 5

Tajemství černé orchideje Tajemství černé orchideje Lucinda Riley

Knihu sem přes veškerou snahu nebyla schopná dočíst. Bohužel jsem se nedokázala vůbec začíst do děje.

15.12.2018 ztráta času

Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Kniha mě dokázala vtáhnout do děje i když tajemství ohledně "Stína" bylo lehce odhalitelné bylo mi líto, že kniha nebyla delší. A taky musím pochválit krásný obal knihy!

15.12.2018 5 z 5