uminaa komentáře u knih
Pri tejto autorke idem na istotu, keď chcem niečo sladkého s troškou napätia, a zažiada sa mi výprava do časov minulých, kedy muži boli nezdolnými hrdinami, ktorí sa postavili konvenciám tým, že nechali (niežeby mali páni na výber :) ) svojim vyvoleným dámam priestor pre rebéliu , a to veľakrát na okraji (občas aj za hranicou) vtedajších zvyklostí a etikety. Výborný oddych! Knihu som prečítala už tretíkrát. Veľmi sa teším aj na ostatných príslušníkov Cynsterskej famílie, do ktorej ma uviedli Honoria a Ďiabol ;)
Ďalší pekný príbeh, ktorý sa ľahko a rýchlo čítal ;) Príjemné chvíle oddychu a pokoja pri knihe :)
Kniha ma bavila, ale nie tak, ako iné od autoriek. Čítala sa ľahko a rýchlo, trošku predvídateľná, ale účel splnila :)
Knižka síce ma nijak nesklamala, ale ani neohúrila. Myslím, že som sa už s podobným príbehom stretla. Ale tak na oddych celkom fajn ;)
Rovnako ako príbeh z pohľadu Avery, aj tento z pohľadu Cama bol výborný. Bolo zaujímavé vidieť ich príbeh jeho očami :)
Jednoducho som od tejto autorky zatiaľ žiadnu zlú (alebo horšiu) knihu nečítala :)
Musím uznať, že tento "chlapec vo vývine" mi bol sympatickejší než Blakey, ale asi to nebude moja obľúbená séria. Kniha bola síce vtipná, ale miestami som mala dojem, že tomu niečo chýba.
Taká malá stvrťhubka :) Nebolo to najhoršie, ale druhýkrát by som si to už neprečítala.
Úžasná kniha s krásnymi ilustráciami a spracovaním Kúpila som ju svojej dcérke k meninám, ale nevedela som sa dočkať. Prečítala som si ju sama na jeden nádych a neviem sa dočkať, kedy si ju prečítame spolu. Odpočítavam dni
Hodnotím obe knihy naraz.
Ide o príbeh, do ktorého sa autorka snažila zapracovať témy, ktoré sú bohužiaľ reálne a často v reálnom svete prehliadané alebo zľahčované. Ale celkový dojem mi pokazilo zdĺhavé naťahovanie. Pokojne by stačilo trošku miestami ubrať zbytočné rozbroje medzi postavami a zas na druhej strane možno trošku viac rozvinúť problematiky, ktoré sa autorka rozhodla do deja zakomponovať.
Ale inak ide o oddychovku, ktorá sa ľahko a dobre čítala.
A celkom by ma zaujímalo, ako to bolo s Lilou a Ethanom ;)
Príjemné doplnenie môjho obľúbeného filmu (jedného z mála zpoza "veľkej mláky", ktoré sa mi naozaj páčia).
Vtip, vzrušenie, smútok, napätie, romantika... to všetko táto kniha mala. Príbeh bol pútavý, rýchlo a ľahko sa čítal, aj zápletky boli zaujímavé, aleeee... Niečo mi tu chýbalo a ja neviem čo. Asi som len nemala správnu náladu na knihu. Ťažko povedať, ale už len zo zvedavosti sa ku knihe vrátim.
Veľmi rýchlo prečítaná kniha :) Veľmi pekne napísaná. Síce som párkrát takmer vrátila večeru, ale neskutočne ma bavila. Aj keď mi prišlo trošku zvláštne, že nájomný vrah mal problém s vystrelením zo zbrane :)
Nedovolím si hodnotiť počtom hviezdičiek, pretože rozhodne nepatrím do cieľovej skupiny kníh s dejom odohrávajúcim sa v dystopii. Knihu som si vybrala vrámci ČV, veľmi ma zaujal názov a priznám sa, že som nikdy nevidela ani len film (úprimne - ani ho vidieť nebudem). Kniha sa mi dosť ťažko čítala (nebolo to kvôli použitým výrazom). Vlastne ešte stále neverím, že som ju dokázala prečítať dokonca. Ale čo mi táto kniha dala? Rozhodne mi "pomohla" narušiť moju čitateľskú komfortnú zónu. A ďalšou vecou je, že mám niekedy pocit, že sa tento príbeh začína stávať skutočnosťou :(
Kniha, ktorá sa v podstate čítala sama :) Citlivý, sympatický roker + plachá kráska = láska ako hrom! Síce to trošku trvalo, boli nejaké tie hádočky, utekačky, milovačky, ale nakoniec všetko dobre dopadlo :) Páčilo sa mi to.
Pre mňa za veľmi dlhú dobu dosť ťažké čítanie, čo nie je v žiadnom prípade autorom, ale mojou osobou. Aj keď som nebola emocionálne na toto dielo pripravená svoje čaro rozhodné má.
Priznávam, že táto kniha nie je mojou obvyklou šálkou kávy, ale veľmi sa mi páčila. Prečítala som ju jedným dychom, a rozhodne nie kvôli tomu, že je krátka. Hlavná postava mi navzdory všetkému bola nesmierne sympatická a obľúbila som si ju (teda ho) už hneď na začiatku.
Mám ale jednu výhradu, za čo aj dávam iba 4*, a to za poslednú kapitolu - vôbec nemusela byť. Som človek, ktorý jednoducho potrebuje šťastné konce.
Toto určite nie je posledná kniha, ktorú si od autora prečítam, aj keď predpokladám, že šťastný koniec nemusím nájsť.
Dalo sa to čítať, miestami to bolo aj vtipné, miestami som nevedela, čo si myslieť, ale asi som čakala niečo vtipnejšie. Možno som to mala čítať v inom psychickom rozpoložení.