Urbana

Neskutečně silný, emotivní příběh, doporučuji všem k přečtení !

Krásná kniha, po celou dobu mně, držela v napětí ..... ten konec, ten bych nečekala !

Velice pěkná a čtivá, určitě doporučuji, kniha mně hned chytla a nepustila.

Krutost, zrůdnost, ještě k tomu dle skutečných událostí, neuvěřitelné....že tohle mohou páchat a dopustit rodiče...nepochopitelné, měla jsem husí kůži.

Kniha krásně napsaná, čte se jedním dechem, ale obsah Vás nenechá klidnou, něco hrůzostrašného, nepochopitelného až si říkáte nemožného, je mně líto a děsí mně, že taková je skutečnost.

Žádné velké nadšení ..... i když kniha je čtivá, čte se dobře, krátké kapitoly, ale čekala jsem něco víc.

Kniha se mně moc líbila, byla napínavá, od začátku až do konce, aniž bych měla tušení, jak to celé dopadne, za mně, mohu jen doporučit, nudit se nebudete.

Dost dobrý psychothriller, ta opravdová noční můra začne až ve chvíli, kdy se jí dcera vrátí, doporučuji !

Kniha se mně líbila, byla čtivá, nechybělo napětí, ubírám * za konec, ten se dle mého názoru nevyvedl, přesto kniha určitě stojí za přečtení.

Naprosto skvělé čtení, od kterého se nedalo odtrhnout, musíte číst až do samého konce, takhle Vás příběh Nathana Bluma pohltí .... musíte vědět, jestli úkol, který obdrží, dotáhne do konce, nebo se dostal do živoucího pekla jménem Osvětim nadarmo. Určitě doporučuji, hluboce dojemný a napínavý příběh.

Bylo těžší se začíst, ztrácela jsem se v postavách, ale nevzdala jsem to a nelituji, trochu jiná detektivní zápletka, ale hlavu a patu to určitě mělo, kdo vydržel do konce, dozvěděl se celé vysvětlení.

Pěkně napsaná, dobře se četla, ale dle názvu jsem čekala něco víc.

Začátek byl pomalejší, pak se to rozjelo, určitě nemohu říct, že bych se u knihy nudila, byla jsem napnutá a závěr,... . tak ten byl překvapivý, mně se kniha líbila.
Jedno je jisté.: nikdo a nic není takové, jak se zdá.

Krásná obálka knihy, napínavé čtení, mně se líbilo .... určitě doporučuji.

Další otřesný případ, kam až drogově závislý člověk dostane sebe a druhé, co ho mají rádi, kniha stojí určitě za přečtení.

Pěkná kniha, čtivá, oddechová, za sebe doporučuji si ji přečíst.