urputnej.snek

Slabikář emoční inteligence dle DBT, ilustrováno barvitými kazuistikami. Ale je to jenom slabikář, tj názorný a jednoduchý seznam cvičení s rostoucí obtížností, na rozvíjení kompetence zvládání svých emocí, vypracovat je již musíte sami.
Jak by byl svět laskavější, kdyby se takový slabikář dostal i do školních osnov základních škol.

soudím, že ženy by si měly z knížky odnést zejména náhled do mužských potřeb, než konkrétní tipy a techniky :) ty koneckonců nové nejsou

Defakto takový rejstřík toho, co si o lži myslí různí jiní. Jako zdroj do školní práce to bude dobrý, ale defakto by se dalo shrnout do "někteří lžou/detekují lež snadněji, ale nikdo neví proč. Každý lže jinak a věda ji zatím detekovat neumí"

pokud jste nikdy nemeditovali, tak to nebude pro vas :)

musim rict, ze z nekterych posanych marketingovych praktik mi bylo az nevolno
jinak to takovy slabikar, jak a proc vznikaji zvyky a jak menit ty, ktere nam uz neslouzi .. kez by takovahle kniha byla povinnou cetbou na zakladni skole :/

pro muze, kteri sdili se zenou stejnou domacnost aspon 1 mesic v kuse a maji pocit, ze jim pravidelne nerozumi
je pravda, ze je to americky blbuvzdorne podano :) na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak moc je tema zenskeho menstruacniho cyklu tabuizovane tema, to dokazou podat velmi lehce