V.Marie komentáře u knih
Hezké počtení, ale některé věci si mohla autorka nechat od cesty.
Poznámka krávy, poznámka čokoládové tyčinky.. to jako vážně?!?
Vcelku hezky napsána kniha, nicméně od autorky jsem čekala trochu víc, ono i zápletka mohla byt lepší.
Příběh dobrý, rychle to odsýpalo, ale ten konec je pro mě neuzavřený. Vlastně ani nevíme, jak to dopadlo s Dravenem a co se stalo mezi Isaihem a Gen.. trochu zklamání
Moc krásné a moc smutné. Příběh Rosie a Deana jsem v lásce moc neměla, proto jsem se obávala, ze i tato kniha mě nezaujme, ale wau!! Luna i Knight se navzájem zraňují, i když vlastně nechtějí, ale neumějí to jinak. Nakonec je jejich příběh moc hezky. Doporucuji!!!
Kulti je král, to je jasný.
Další moc hezky příběh. Mariana je důkaz toho, že kvalita je více než kvantita. Nemusí mít na kontě 40 knih jako jiné autorky, aby o sobě dala vědět. Stačí pár ale pořádných.
Ano, Ano, Ano!
Sex-sprcha-sex-sprcha-sprcha-sex.. děj rychle odsýpal, až moc. Některé zásadní věci nejsou moc rozepsány, což naštve.
Dávám 3*
Z knihy mám rozporuplné pocity. Romantička ve mě je spokojená, ale zbytek.. hodně věcí v knize není vysvětlených, něco je zase zbytečně moc opsané.
Nevím, jestli je to chyba překladu, ale výrazy nejdražší, milovaná apod se mi moc nelíbily, stačilo by prostě miláčku.
Prvních 50 stránek jsem četla asi dva dny, kdy jsem se k tomu vracela a přemlouvala se ke čtení, ale zbytek byl super nášup :)
Dle mého podprůměr, četli jsme lepší, ale i horší. Spencer je namyšlený debil, nic víc ️
Super, nemohla jsem se odtrhnout a sérii přečetla za dva dny! Napínavé, čtivé. Některé věci mi byly proti srsti, ale celkově hodnotím kladně! :)
Hezké čtení, mohlo to být kratší, nebo děj zajímavější. Ze série asi nejslabší
Super! Autorka je sázka na jistotu, nic jiného bych vlastně ani nečekala. Doporučuji!
Taková oddechovka, zapletka nic moc, neurazí, nepotěší ️
Velká slabota.. od autorky jako je Elle Kennedy bych očekávala víc
Super, autorku miluju. Její příběhy mají hlavu a patu, není v nich jen sex, ale mají i pointu! Za mě top hned za Cameron a Jackem! Doporučuji! :)