Hriešne očarujúci přehled
Meghan March
Whitney Gablová je žena, ktorú by ste chránili do posledného dychu. Udržali si ju stoj čo stoj. Postarali sa o ňu. Konečne som sa poučil z dávnych chýb a je načase dokázať, že som muž, ktorý si ju zaslúži. Nech si to žiada akékoľvek obete. Už nesmiem zlyhať. Nebudem brať ohľad na nič, čo nám stojí v ceste. Ani na rodinu. Sľubujem, že odteraz bude navždy moja. Hriešne očarujúci je poslednou časťou návykovej trilógie o zakázanej láske.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2021 , Ikar (SK)Originální název:
Reveling as Sin, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hriešne očarujúci. Přihlašte se a napište ho.

Přesný opak 2.dílu. Jak je jen možné, do tolika málo stran, narvat tolik zvratů, akce, tajemství a erotiky. Nechápu. Fakt jsem jen s otevřenou pusou koukala, jak je možný, že se tohle děje?
Vyplouvají na povrch dávná tajemství, jeden šok stíhá druhý. Najednou jsou všichni příbuzní, za mě trošku přitažené za vlasy už, ale budiž.
Najdete tu dokonce střelbu, požár, vyšinutého maniaka, nejednu potvoru, lhářku a mnoho dalšího….
Co se mi hodně líbilo byly texty písní, Modrý dům, sklíčková pláž - už jen představit si to, woow. Oslovení Modroočko. Vztah, který měla Whitney se svou sestřenicí (tu hodnější).
Co zůstalo záhadou, jak pracuje Asa? (Třeba se dozvíme někdy příště?)
Dohromady je to povedený příběh a líp jsem rok zakončit nemohla.

Tenhle díl byl z celé série pro mě nejlepší. Byl o něco akčnější, došlo zde k několika odhalením a (možná) překvapivému závěru. Četlo se to lépe než předchozí dva díly.
Dávám 4*, ale určitě už tento příběh znovu číst nebudu.
Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)
04.06.2023
Kniha Hriešne očarujúci v seznamech
v Mé knihovně | 239x |
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
Tak tady bylo napěchováno tolik zvratů, obratů a překvapivých vyústění až přechází zrak. Pěkné, čtivé a super.
"Zbytek životu mi na to stačit nebude. S touhle ženskou potřebují celou věčnost."