VáclavSuk komentáře u knih
King dokazuje že i v pokročilém věku je schopen vytvořit skvělý, děsivý a napínavý příběh. Holly je výborně napsaná kniha, jediné co mi jemně vadí je omílání pandemie covidu-19 a vyjadřovaní Kingova politického názoru skrze postavy. Ale to není žádná závažná újma této knihy. Myslím že ji mohu s klidným srdcem vřele doporučit. VS
Kniha je určitě velmi zajímavá, ale není lidově řečeno ,,můj šálek kávy". Přesto nemohu říci že by mě nebavila. Je naspaná krásným jazykem a myslím že ji mohu doporučit. VS
Skvělá kniha, skvělého autora. Není divu že Kinga proslavila. Vřele doporučuji k přečtení. VS
Skvělé pokračování příběhu mladého hraničáře a opět se krásně četlo. Děj má spád, pořád se něco děje. Příjemná oddechová fantasy. Vřele doporučuji. VS
Krásné oddychové fantasy, které se velmi dobře a lehce čte. Děj má spád a příběh je moc hezky vymyšlený. Určitě ji všem vřele doporučuji. VS
Za mě osobně je tato kniha dost podceňována, pro mě to byl skvělý zážitek a ukázka toho jakou lidé mohou mít sílu, když mají nějaký sen po kterém touží. John Hatteras je dokonale napsanou postavou a jeho chladnokrevnost byla za mě jeho hlavní předností. Kniha se mi líbila a jako milovník geniálního Julese Verna jsem si její čtení skutečně užíval. Vřele všem doporučuji. VS
Přečteny všechny kromě posledních dvou povídek. Povídky nejsou špatné, ale nijak zvlášť mě neokouzlily, proto jsem knihu nakonec odložil. Jinak jsou povídky čtivé a rozhodně jim vévodí Kulička, která je napsána naprosto dokonale.
Skvěle napsaná divadelní hra, ve které je nádherně vidět co znamená vlastenectví. Karel Čapek, byl nejlepší spisovatel kterého české země poznali a Matka toto tvrzení jen potvrzuje. Vřele doporučuji všem.
Velice poutavě a autenticky napsaná kniha, která líčí neuvěřitelné případy zvěrstva, kterého jsou lidé schopni. Pan kapitán Mgr. Bc. Müller je velice nadaný spisovatel, proto doufám že tato kniha nebyla poslední u které jsem se s ním setkal. Určitě ji mohu všem doporučit, ale pozor někdy je to pro silné povahy.
Kniha bez které si nedovedu představit Vánoce. Čtu jí každý Štědrý den. V této knize je za mě popsán skutečný duch Vánoc.
Jako milovník geniálního Julese Verna, nemohu zde uvádět výtky. Pro mě je tato kniha, v kontextu doby ve které Verne žil, naprosto geniální vizí. Kniha je poutavě napsána, ale samozřejmě je to Verne takže k vystřelení na Měsíc dochází až téměř na konci knihy. Myslím že kniha určitě stojí za přečtení, přestože podle mě nepatří mezi ty nejlepší Vernovi knihy. S pozdravem VS.