vaili vaili komentáře u knih

Lucie v pozici stromu Lucie v pozici stromu Beáta Matyášová

První půlka dobrá, ale ta další část neustále se rodící děti, u kterých jsem si vždy přečetla váhu a výšku.. vážně nechápu proč :)) navíc jsem se začala dost ztrácet v tech všech jménech kamarádek a dětí :) autorka čtenáře zahlcuje naprosto nepodstatnými informace v tak útloučké knížce :) jsem i fanda jógy, ale za tu druhou část knihy nelze dát víc :)

08.10.2014 3 z 5

Hra na schovávanou Hra na schovávanou Sara Shepard

Tak toto byl asi zatím nejlepší díl jsem byla našponovaná od začátku do konce už tam hlavní téma nebyly ty pošahané kanadské žertíky :)

06.10.2014 5 z 5

Indigové kouzlo Indigové kouzlo Richelle Mead

No co dodat ... promyšlený má RM děj dobře...žádný slaďák to není, napětí a trocha romantiky nikdy neškodí :))

26.09.2014 5 z 5

Prokletý dům Prokletý dům Rachel Caine (p)

No tak krásně jednoduchou knížku jsem nečetla dlouho :) vcelku zajímavé nic moc rozjezd uvidíme další díly, ale za mě teda vcelku dost depresivní postavení hlavních postav ve měste, když i policie nepomůže :)

08.07.2014 3 z 5

Báječný svět shopaholiků Báječný svět shopaholiků Sophie Kinsella (p)

No tak začátek mě dost unavoval chtěla jsem ji odložit, protože jsem měla chuť hlavní hrdinku zabít :) ale tak po té 100 stránce už to bylo lepší a i jsem se zasmála i když některé situace mi přišly spíše trapné než vtipné :)

07.07.2014 4 z 5

Game Game Anders de la Motte

Super, super, super člověk je neustále napjatý..a střídaní vypravěčů šlo až na vyjimky stíhat :) pěkné téma knihu bych ani neřadila do sci-fi, protože je to téměř uvěřitelně možné :)

30.06.2014 4 z 5

Prostě sexy Prostě sexy Linda Francis Lee

Stále stejně dobré jen méně humoru než v jedničce a víc sexy než dvojka :)) jen prostě skvělý relax až na ty konce ... všechny méně sladké by byly fajn :))

12.06.2014 5 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Tak pěkná kniha je pravda, že místy více sladká :) ale proč ne. Chvilkama by člověk i záviděl, ale celkově určitě ne. A souhlasím s názorem, že Holder je až moc dokonalý :)

02.06.2014 4 z 5

Slepá vášeň Slepá vášeň Meg Cabot

Ale tak jako oddychovka super ne :) to je vyloženě psychický relax :) ale tak je fakt že posed a pak rovnou srub to bylo trošku moc :)) a co člověku létá hlavou, když po něm někdo jde? To nevím, ale někomu třeba vážně 15milionovej zadek :))

23.05.2014 4 z 5

Spojeni osudem Spojeni osudem Nora Roberts

No žádná velká akce, ale aspoň lepší popis "šíleného kluka" než v jedničce.. to bylo spíše vtipné než strašidelné..měla by zůstat u detektivních románů na tajemno nemá :)

19.05.2014 4 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Poněkud méně drsná erotika než bastard, ale v tomto žánru stále dobrá kniha :)

16.05.2014 5 z 5

Místo v mém srdci Místo v mém srdci Jane Green

Bylo to zajímavě napsané, ale takovou krávu jako je Emily by jeden pohledal :) to se nedalo číst co dělala a navíc ty její myšlenky tak to bylo to nejhorší :)

23.04.2014 4 z 5

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Jo povedený díl, protože zde nebyli vsuvky o bezduchých, ale o dalších upírech, což rozhodně nabralo na zajímavosti a prolínání se sérií padlí andělé mě taky baví :)

22.04.2014 5 z 5

V kůži supermodelky V kůži supermodelky Meg Cabot

Jj spíš pro náctileté, ale šlo to přečíst. Myslím, že trefně popsané chování a uvažování této věkové skupiny :)

22.04.2014 4 z 5

Všechny vůně Afriky Všechny vůně Afriky Zuzana Beranová

Nečekala jsem, že kniha bude tak dobrá. Opravdu mě dostala..vyprávění bylo tak autentické, že jsem všechny vůně afriky cítila :) Je až neuvěřitelné jak svět může být jiný než jak ho většina z nás zná. Poněkud drsná kniha s šílenou realitou života v Keni je ale dokonalé čtení :)

02.04.2014 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Velice dobrá kniha, ale opět zdlouhavý a nudnější začátek..trošku pokrátit a dávám za 5*. Prostě spád to chytne až skoro v polovině :) což mi vadilo i u Zmizelé, ale tam byla zápletka tak dokonalá, že nešlo dát jinak než plný počet :)

26.03.2014 4 z 5

Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

Myslím, že lepší než jednička už jen kvůli tomu ději :) chvilkama mi to přijde vážně dobré, ale chvílema trapné třeba pořád ty brusinky :) to první zatím převažuje, takže dávám 4*.

24.03.2014 4 z 5

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Pěkná kniha .. Savannah, ale nereálná slušňačka :) a tahání 11. září do děje také nemám ráda proto jedna hvězda dolů..

20.03.2014 4 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Prostě dobrá .. velmi dobrá erotická kniha. Nic víc to není, tak tam nic víc nehledejte :)

17.03.2014 5 z 5

Dlouhé stíny Dlouhé stíny Leila Meacham

Dobré.. nečekané zvraty :) a zajímavé rozuzlení, ale zkrátka některé činy jsou víc než jen nepochopitelné a pro mě neuvěřitelné, že by někdo něco takového udělal či neudělal je prostě sci-fi :))

13.03.2014 4 z 5