vaili komentáře u knih
První půlka dobrá, ale ta další část neustále se rodící děti, u kterých jsem si vždy přečetla váhu a výšku.. vážně nechápu proč :)) navíc jsem se začala dost ztrácet v tech všech jménech kamarádek a dětí :) autorka čtenáře zahlcuje naprosto nepodstatnými informace v tak útloučké knížce :) jsem i fanda jógy, ale za tu druhou část knihy nelze dát víc :)
Tak toto byl asi zatím nejlepší díl jsem byla našponovaná od začátku do konce už tam hlavní téma nebyly ty pošahané kanadské žertíky :)
No co dodat ... promyšlený má RM děj dobře...žádný slaďák to není, napětí a trocha romantiky nikdy neškodí :))
No tak krásně jednoduchou knížku jsem nečetla dlouho :) vcelku zajímavé nic moc rozjezd uvidíme další díly, ale za mě teda vcelku dost depresivní postavení hlavních postav ve měste, když i policie nepomůže :)
No tak začátek mě dost unavoval chtěla jsem ji odložit, protože jsem měla chuť hlavní hrdinku zabít :) ale tak po té 100 stránce už to bylo lepší a i jsem se zasmála i když některé situace mi přišly spíše trapné než vtipné :)
Super, super, super člověk je neustále napjatý..a střídaní vypravěčů šlo až na vyjimky stíhat :) pěkné téma knihu bych ani neřadila do sci-fi, protože je to téměř uvěřitelně možné :)
Stále stejně dobré jen méně humoru než v jedničce a víc sexy než dvojka :)) jen prostě skvělý relax až na ty konce ... všechny méně sladké by byly fajn :))
Tak pěkná kniha je pravda, že místy více sladká :) ale proč ne. Chvilkama by člověk i záviděl, ale celkově určitě ne. A souhlasím s názorem, že Holder je až moc dokonalý :)
Ale tak jako oddychovka super ne :) to je vyloženě psychický relax :) ale tak je fakt že posed a pak rovnou srub to bylo trošku moc :)) a co člověku létá hlavou, když po něm někdo jde? To nevím, ale někomu třeba vážně 15milionovej zadek :))
No žádná velká akce, ale aspoň lepší popis "šíleného kluka" než v jedničce.. to bylo spíše vtipné než strašidelné..měla by zůstat u detektivních románů na tajemno nemá :)
Poněkud méně drsná erotika než bastard, ale v tomto žánru stále dobrá kniha :)
Bylo to zajímavě napsané, ale takovou krávu jako je Emily by jeden pohledal :) to se nedalo číst co dělala a navíc ty její myšlenky tak to bylo to nejhorší :)
Jo povedený díl, protože zde nebyli vsuvky o bezduchých, ale o dalších upírech, což rozhodně nabralo na zajímavosti a prolínání se sérií padlí andělé mě taky baví :)
Jj spíš pro náctileté, ale šlo to přečíst. Myslím, že trefně popsané chování a uvažování této věkové skupiny :)
Nečekala jsem, že kniha bude tak dobrá. Opravdu mě dostala..vyprávění bylo tak autentické, že jsem všechny vůně afriky cítila :) Je až neuvěřitelné jak svět může být jiný než jak ho většina z nás zná. Poněkud drsná kniha s šílenou realitou života v Keni je ale dokonalé čtení :)
Velice dobrá kniha, ale opět zdlouhavý a nudnější začátek..trošku pokrátit a dávám za 5*. Prostě spád to chytne až skoro v polovině :) což mi vadilo i u Zmizelé, ale tam byla zápletka tak dokonalá, že nešlo dát jinak než plný počet :)
Myslím, že lepší než jednička už jen kvůli tomu ději :) chvilkama mi to přijde vážně dobré, ale chvílema trapné třeba pořád ty brusinky :) to první zatím převažuje, takže dávám 4*.
Pěkná kniha .. Savannah, ale nereálná slušňačka :) a tahání 11. září do děje také nemám ráda proto jedna hvězda dolů..
Prostě dobrá .. velmi dobrá erotická kniha. Nic víc to není, tak tam nic víc nehledejte :)
Dobré.. nečekané zvraty :) a zajímavé rozuzlení, ale zkrátka některé činy jsou víc než jen nepochopitelné a pro mě neuvěřitelné, že by někdo něco takového udělal či neudělal je prostě sci-fi :))