Vališa

Krásná kniha s překvapivým koncem.. Začátek se vlekl a na chvíli mě napadla myšlenka, že knihu odložím, ale jsem ráda, že jsem to neudělala a knihu dočetla..

Úžasná kniha, která se četla jedním dechem...i když Hana mě strašně štvala tím, jak byla sobecká.

Zajímavá kniha, ke které mě přivedl táta. Ze začátku jsem se ztrácela v tom, kdo je kdo, ale jak jsem se začetla, tak úplně super...a jestli to takhle v "podsvětí" opravdu funguje, tak to je teda mazec...za prachy se dá vše..

Uf, konečně dočteno...trápila jsem se s touto knihou od začátku do konce. První díl mi přišel jako blbina, ale chtěla jsem vědět, jak příběh dopadne...druhý díl je o trošku lepší, ale vím, že se k těmto knihám už nevrátím.
Adam je ufnukany po celou knížku a šíleně mě štval.

Na knihu jsem se velmi těšila, ale jak už tady bylo řečeno, čekala jsem více. Některé pasáže z minulosti mi přišly zbytečně dlouhé a nezajímavé. Přečtu i druhý díl, ať vím, jak to "dopadne", ale znovu číst už asi nebudu.

Naprosto úžasná kniha, která mě chytila od začátku až do konce.

Prvních asi 250 stran se neskutečně vleklo a přemýšlela jsem, že knihu odložím...nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala a dočetla ji..
Nestává se mi, že bych u knihy brečela, ale tady mě konec knihy naprosto dostal..doporučuji,i přes pomalý start, u knihy vydržet.

Krásná knížka, která předčila očekávání a rozhodně se k ní vrátím.

Červená knihovna, první polovina "o ničem" a pak se to tak rozjelo, že jsem na konci brecela jako zelva..Za tuto knihu rozhodně palec nahoru

Ze začátku mě kniha moc nenadchla, ale jsem ráda, že mě to neodradilo a dočetla jsem ji. Krásná kniha, dojemný příběh, který mě zasáhl tak, že jsem dlouho nemohla číst nic jiného a tuto knihu jsem musela nechat doznit..

Knihu jsem přečetla asi za dva dny, protože mě hrozně zajímalo, jak to dopadne..Corinne podle mě úplnej blázen, protože nechápu, jak dospelej a inteligentní člověk z vyspělé země, dokáže hodit vše za hlavu a odstěhovat se někam do pustiny. Klobouk dolů. Příběh mě vtáhl, že jsem se od knihy nedokázala odtrhnout a už teď se těším na pokračování.

Pro mě totální peklo.. ani nemůžu říct, který díl byl horší, protože všechny tři byly o ničem. Knihy jsem přečetla jen z toho důvodu, že jsem je dostala a nemám ráda, když knihu rozectu a odlozim..všechny tři dostaly šanci, ale bohužel..Hlavní hrdinka mě stvala od začátku do konce a u filmového zpracování se mi podařilo usnout, takže nikdy víc.