VAnna komentáře u knih
Kniha se mi docela líbila, ale štvaly mě časté chyby v textu a také mi přišlo až neuvěřitelné, že si každý z Laury "sedl na zadek". Ke konci mi to přišlo moc přeslazené a idealizované.
Pro mě jedno ze slabších děl z povinné četby, v určitých částech knihy mi přišlo, že čtu jedno a to samé dokola.
U mě to není jinak - povinná četba. Zatím to je knížka, která mě nejmíň bavila, alespoň to není dlouhé.
První jsem viděla seriál. Ze začátku mě kniha moc nebavila, ale pak už to docela šlo.
Skvělé nahlédnutí do zákulisí. :)
Naprosto skvělé! Modely jsou fascinující, v knize můžete najít pár zajímavostí. Když knihu otevřu, najdu tam vždy něco, co tam předtím nebylo. :D
Knihu jsem začala číst před adopcí jednoho rošťáka z útulku s nadějí, že zde najdu nějaké rady, které nám pomohou, ale po přečtení bych knihu nedoporučila.
- autorka občas píše jako k majiteli psa a občas jako ke cvičiteli, je to matoucí
- metody nejsou dobře popsané, ztrácela jsem se
- metoda "pustíme psy na volno a budeme doufat, že to dopadne dobře" se mi nezdá dobrá
- kniha mi v rukách laika připadá jako úplná katastrofa, tyto metody může použít někdo, kdo jim opravdu plně rozumí, laik ani nezatřídí svého psa do správné skupiny agrese
Jeden z lepších dílů. Musím vytknout, že se občas ztrácím v dialozích. Opět tu jsou zbytečně dlouhé pasáže.
Tento díl mě bavil zatím nejvíc, už tam byla pořádná akce. Děj mě chytil už od začátku a do konce nepustil.
Bylo zajímavé se ponořit do světa okolo vlaků, ale líbilo se mi to.
Ideální jako povinná četba - krátké a nenáročné čtení.
Tato kniha se mi líbila víc než "Co má pes na mysli". Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých a užitečných informacích o řeči těla v psím světě.
Ze začátku už mě nebavily ty hádky, ale pak se děj rozjel a zase mě úplně pohltil.
SPOILER
Že je Christian otec Hardina mě napadlo, když je Hardin nachytal a Christian řekl: "Já jsem...", takže konec pro mě nebyl až tak překvapivý.
Ani nevím jak začít. Další skvělé pokračování, série After si mě prostě získala jako ještě žádná knížka. Určitě doporučuji.
Ze začátku je to trochu utahané, ale pak je to neskutečně čtivé. Doporučuji. :D