Varjohukka komentáře u knih
Tahle tenoučká knížka je opravdu nádherně ilustrovaná, textu je tam ale velmi málo. Je to spíš takové malé doplnění pro fanoušky seriálu Wednesday, kde se dozvíte shrnutí o hlavní postavě. Nepřináší však nic nečekaného nebo nového.
Dcera ale byla nadšená, protože je velká fanynka Wednesday a knihu si zvládla přečíst sama.
Další super díl malého nevrlého opičáka Rudy, který se tentokrát probudil úplně bez nálady a naštvaně na vše říká NE! Ale tím přichází o veškerou zábavu.
Příběh malého Minecrafťáka jako komiks pokračuje s novými postavami. Zatím nás stále baví, čteme na střídačku s dcerou.
Díly č. 2 a 3 mě bavily o něco víc, ale zatím stále dobré počtení.
Krásný příběh pro děti. Až na tu myšku, která vlastně není myškou, ale plchem.
Tento milý a vtipný komiks mi padl do oka v knihovně. Z instagramu jsem jej ani autorku neznala, takže pro mě byla celá kniha novinkou. Dozvěděla jsem se z ní plno zajímavostí o životě v Jižní Korei, o kterých jsem neměla ani ponětí.
Taková kratičká jednohubka, která se neměla šanci rozvinout. Příště zkusím něco delšího od autorky, snad se mi to bude líbit víc.
AUDIOKNIHA
***
Nevím, jestli by mě kniha bavila stejně, kdybych ji jen četla, ale audiokniha namluvená Simonou Postlerovou na mě fungovala dost dobře. Představovala jsem si u toho Lorelai z Gilmorových děvčat a bavilo mě poslouchat u práce příběhy ze života herečky Lauren Graham.
Takový zvláštní komiks, ale vlastně se mi i líbil.
Jeden z mých nejoblíbenějších hororů, měla bych se do něj znovu pustit.
Učebnice, se kterou mám spojené své první opatrné "anglické krůčky" ještě na základce.
Po narození dcerky jsem tuto knihu dostala od laktační poradkyně. Obsahuje spoustu dobrých rad a detailních fotografií.
Skvělý přehled slov, které při překládání dělají největší problémy, protože mají stejný nebo hodně podobný tvar v obou jazycích, ale význam je odlišný.
Stručný přehled anglické mluvnice mi byl v začátcích studia velmi nápomocný.
Šikovný přehled předložek v angličtině. V začátcích studia mi byl dobrým pomocníkem.