Varjohukka Varjohukka komentáře u knih

Tajný pokoj Tajný pokoj Dori Hillestad Butler

Příjemné a milé počtení pro děti. Bohužel jsem si nevšimla, že je to již pátý díl série, takže musím sehnat i předchozí díly.

19.06.2020 4 z 5

Drobní živočichové Drobní živočichové kolektiv autorů

Knížka, která dětem představí svět všelijakých broučků, housenek, motýlů a dalších malých živočichů.

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

V angličtině se mi kniha líbila o něco více, ale i česká verze má něco do sebe.

25.04.2018 4 z 5

Pastýřská koruna Pastýřská koruna Terry Pratchett

Velká škoda, že je kniha poslední :(

28.11.2017 5 z 5

Les sebevrahů Les sebevrahů Jeremy Bates

Něco mezi 3 a 4, nemůžu se rozhodnout. Začátek se rozjíždí velmi pomalu, postavy jsou na zabití a konec je dost masakr (doslova), což někomu může vadit. Mně se atmosféra docela líbila.

01.06.2017 4 z 5

Co řekl ušák kamarádce hryzalce Co řekl ušák kamarádce hryzalce P. Crumble

Moc roztomilé čtení i ilustrace.
S dcerou jsme pořád čekaly na to, co se z toho vyvrbí a konec nás rozesmál :)

09.10.2024 5 z 5

Vikingové a věštkyně Vikingové a věštkyně Malin Falch

Trošičku slabší než první díl, ale stále dost čtivé a radost pohledět. Su zvědavá kam se příběh bude odebírat dále.

01.10.2024 4 z 5

Tajemství bájné Chlupambry Tajemství bájné Chlupambry Petr Kopl

Opět velmi vtipný díl, dostaly jsme s dcerou v jednu chvíli nezastavitelný záchvat smíchu! Sága Egyptika tímto končí a už se těšíme na další dobrodružství!

Mazané pipiny trsejte!

29.09.2024 5 z 5

Pán a kocour 1 Pán a kocour 1 Umi Sakurai

Dojemný začátek nové mangy, uvidíme kam nás zavedou další díly.

22.09.2024 4 z 5

Kurz přežití pro děti Kurz přežití pro děti Amar Ibrahim

Takový skvělý úvod do problematiky přežití za ztížených podmínek.

31.08.2024 5 z 5

Už nechodím na nočník Už nechodím na nočník Guido Van Genechten

Vtipná kniha, která by měla pomoci dětem chodit na záchod. U nás tyto knihy moc nefungovaly, ale dceru vždy bavilo (a dodnes baví) je číst stále dokola. Tuhle jsme si půjčily z knihovny a zasmály se u ní.

01.02.2024 4 z 5

Lišákova vánoční nadílka Lišákova vánoční nadílka Julia Boehme

Miluju knížky o Vánocích pro děti a tahle se obzvláště povedla. Nádherné ilustrace i příběh s poselstvím.
Založily jsme si s dcerkou speciální poličku jen s vánočními knížkami. Budeme se k nim vždy o Vánocích vracet, aby nám navodily tu správnou vánoční náladu. Lišákova vánoční nadílka zde bude mít své čestné místo.

04.01.2024 5 z 5

Tell me... Tell us... Tell me... Tell us... Barrie Robinson

Zábavná kniha různých témat v angličtině, aby to učení nebylo jen o drcení se gramatiky.

18.07.2021 4 z 5

Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

První díl se mi líbil o maličko víc, ale návrat do Bayview jsem si docela užila.

21.08.2020 4 z 5

Stopař #1 Stopař #1 Ivo Pechar

Nedávno jsem dělala pořádek u našich v knihovně a našla tam tento skvost z mého dětství. Velká nostalgie! Musela jsem si znovu přečíst všechny díly.

18.07.2020 5 z 5

Džungle Džungle kolektiv autorů

Super knížka, která dětem ukáže všemožná zvířátka, která žijí v různých částech světa. Není džungle jako džungle.

Emil se stydí Emil se stydí Aurélie Chien Chow Chine

Strašně pěkně provedená knížka. Patří do série knih o emocích s malým jednorožcem, kterému se mění barva hřívy dle nálady. Tenhle díl je dcerčin nejoblíbenější, čteme pořád dokola.

27.05.2020 5 z 5

Zvláštní smutek citronového koláče Zvláštní smutek citronového koláče Aimee Bender

Hodně zvláštní kniha.. čte se dobře, jen tak nějak nevím, co si o ní myslet :))

31.07.2014 3 z 5

Vír Vír Frode Granhus

Velké překvapení, skvělé čtení. Nemám, co víc dodat.. opakovala bych se po Maragad.

15.05.2014 5 z 5

Motýlí křídla Motýlí křídla Veronika Bicker

Tohle nebylo úplně pro mou věkovou skupinu, ale mladším se to bude určitě líbit.

08.11.2012 3 z 5