Varjohukka komentáře u knih
Příběh si stále udržuje napětí a akci.
Kdo by nemiloval za každé situace pozitivně naladěného sněhuláka Olafa. V této mini knížečce jsou dva krátké příběhy doplněné o pěkné ilustrace. První příběh je o nových sáňkách, které Olafovi vyrobil a daroval Kristoff. Ve druhém příběhu dělá Olaf s Annou palačinky.
Ideální jako čtení před spaním.
I tahle kniha se mi několikrát hodila při studiu.
Tak teď jsem si všimla, že jsou tu nejmíň 2 knihy uvedeny jako jiné vydání. Jedna kniha je ale tenoučký paperback s pár stránkami a další je hardback s podstatně více stranami i informacemi a fotkami.
Tak trošku jiný průvodce, protože se hodně soustředí na faunu a floru. Fotografie jsou opravdu nádherné.
Omalovánky pro dospělé s Vánoční tématikou, které zpříjemní zimní večery.
Skvěle vysvětlené střídání ročních období přiměřeně věku malého čtenáře.
Pro tříleté děti už mi to přišlo moc jednoduché a o ničem, ani dcerku to moc nebavilo.
Zajímavá kniha, ale myslím si, že tak jednoduché to nebude...
Pár receptů mě zaujalo, ale celkově hodnotím jako průměr.
Strašně pěkně provedená knížka. Patří do série knih o emocích s malým jednorožcem, kterému se mění barva hřívy dle nálady. Dcerka (3) tuto sérii miluje.
Krásně ilustrovaná kniha o tom, co se děje v období Vánoc. Stylem připomíná sérii Jaro, Léto, Podzim, Zima a Noc.
Hezky udělaná kniha s odklápěcími okénky pro nejmladší zvědavce.
Milé vyprávění s medvídkem Pú a jeho kamarády. Tentokrát to bylo velmi napínavé, protože museli zachraňovat Prasátko z vysokého stromu. Dcerce se opět moc líbil příběh i ilustrace.
Původně jsem chtěla dát jen 3*, ale za ten konec jednu * přidávám.
Dcerka miluje Prasátko Peppu i tuto knížku.
Musí se brát trošku s nadhledem, ale dost jsem se v tom místy viděla :D