Vatter83 komentáře u knih
Za mě nudné, zdlouhavé a nezáživné. Od této autorky jsem přečetla dvě knížky a stačilo. Detektivky čtu ráda, ale úplně se mi nezamlouvá úžasná hlavní hrdinka, která vše vyřeší.
Lehké oddychové čtení, ale za mě trošku přitažené za vlasy. Několik let staré vraždy nevyřešila v minulosti ani policie, ani žádní detektivové, a najednou se objeví skvělá jeptiška, která všemu přijde na kloub? Za mě druhá knížka této autorky a další už rozhodně ne.
Mé druhé setkání s touto autorkou. První kniha, kterou jsem četla, Veselí, mě příliš nenadchla, poměrně nudný a liknavý děj. Oproti tomu bylo toto dílo čtivé, napínavé, se zápletkou, ... Ale i tak už se asi k této autorce nevrátím.
Táňa Keleová-Vasilková mě asi nikdy nezklame. Oddychovka, nic přeslazeného, příběh ze života ... K této autorce se vždy ráda vracím.
Druhá (a poslední) kniha této autorky. Sice oddychové čtení, ale poměrně nudné, na které člověk snadno a rychle zapomene.
Dobrá detektivka, napínavé, vraha jsem neodhalila, překvapivý konec, jen ty jednotlivé postavy - nesympatické, na člověka to působí, že vlastně všichni lžou a nedá se věřit nikomu. Ani samotnému detektivovi.
Napínavé od začátku až do konce, prostředí a atmosféra vykresleny tak dokonale, že z toho člověku běhá mráz po zádech.
Přečteno jedním dechem, naprosto úžasný příběh, od kterého jsem se nedokázala odtrhnout.
Skvělá detektivka, místy příliš tvrdé a násilnické, ale námět a zpracování perfektní. Napínavé od začátku až do konce.
Čtivé, napínavé, nicméně zbytečně zdlouhavé, trvalo mi, než jsem se opravdu začetla. Mé první setkání s touto autorkou, líbí se mi námět, ale pokulhává zpracování.
Příběh poměrně zdlouhavý, některé popisné pasáže naprosto nadbytečné, některé úvahy se zbytečně opakují, nicméně čtivé, až v poslední třetině i napínavé, závěr překvapivý, ale trošku přitažený za vlasy. Navzdory výše popsané kritice musím říct, že úvahy o chování člověka a jeho činech jsou poměrně realisticky vykreslené.
Jednoduché, naivní čtení, které mě příliš neoslovilo. Hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická...
První kniha této autorky, moc se mi líbila, místy sice zdlouhavé, ale jinak napínavé a psané čtivým způsobem.
Zajímavý námět, četlo se dobře, ovšem v době očekávání narození dvojčat příliš dojemné.
Další z mnoha knih této autorky, oddychové čtení pro náročné dny s dvojčaty. Příběh poměrně hodně dějový, hrdinka dokonalost sama, což má do reality hodně daleko.
Čtivé od začátku do konce, pěkné téma s nádechem krimi. I když romantika zastínila tu kriminální stránku, což je škoda. Ten konec měl příliš rychlý spád, naopak začátek liknavý, pomalý, místy až nudný. Nicméně i přesto hodnotím pozitivně.
Pro ženy: ano, oddychovka, humor: nikoli. Možná by autorka udělala lépe, kdyby začala vydávat cestovní průvodce. Já jsem se nudila od začátku do konce. Je to moje první zkušenost s touto autorkou a bohužel ryze negativní. Uvidím, zda jí dám v budoucnu ještě šanci, v nejbližší době ale určitě ne.
Čtivé jako většina knih této autorky, oddychovka, kterou zhltnete jedním dechem. Nevěrný manžel, utrápená manželka se dvěma dětmi, ... Potud realita, pak už jen červená knihovna, přeslazené, vše příliš jednoduché pro rozvedenou ženu se dvěma dětmi v podstatě bez prostředků. Takhle snadno to v životě asi nechodí, že?
Kniha mě zaujala svým názvem - je mi blízký tím, že mám jednu mateřskou za sebou, další mě čeká. Na začátku knihy mě pobavilo několik scén natolik, že jsem se opravdu hodně pobavila. Pak už mě ale kniha dost nudila a trošku pochybuji o reálném pojetí. S hlavní hrdinkou se neztotožňuji snad vůbec v ničem, zdá se mi to až příliš vykonstruované.