Vatter83 komentáře u knih
Ke knihám této autorky se vždy ráda vracím jako k oddychovkám. Ani tato mě nezklamala, potěšilo mě, že se nekonal žádný happyend. Takový je prostě život... Važme si toho, co máme, nehledejme jinde něco lepšího, nemuseli bychom mít nic.
Zajímavé téma, čtivé, ale příliš zdlouhavé. Hlavně ten začátek se zbytečně "táhnul" a vlastně nebyl o ničem. Nicméně jako oddychové čtení dobré.
Oddechovka jak se patří. Přečteno jedním dechem. Zápletka na začátku, vyřešeno vlastně hned, a pak už jen samá pozitiva a pozitiva. Taková jedna velká slaďárna. Ale i takové knížky člověk někdy potřebuje.
První díl jsem nečetla, ale tento mě neuchvátil. Zdlouhavé, nedořešené, ...
Knížku jsem přečetla jedním dechem. Místy se mi zdála zbytečně zdlouhavá, ale čtivá od začátku až do konce. Mám podobnou zkušenost, v některých pasážích jako bych viděla sebe a svého "psychopata". Neodsuzuji ani jednání a chování hlavní hrdinky v minulosti, kdo nezažil, nepochopí.
Velmi čtivé od první stránky, napínavé, jen trošku moc sci-fi na můj vkus. Závěr: stačilo by, kdyby kniha končila vyřešením případu, ten "dovětek" už se mi nelíbil.
Pro mě oddychové čtení, více beletrie než detektivka, konec zůstal otevřený, případ nevyřešen, ale i taková je realita.
Téma dobré, ale ne už tak dobře zpracované. Prvních 100 stran nuda, pak přečteno jedním dechem. Ale! Příliš mnoho nezodpovězených otázek a nevyjasněných situací, až moc situací zahaleno tajemstvím nebo jen nastíněno, ...
Velmi čtivé stejně jako ostatní autorovy knihy. Čtenář je vtažen do děje hned od první stránky. Nicméně mi moc nesedla neschopnost policie v porovnání se schopností bývalé policistky. I tak si ráda přečtu další ze série s Kate Marshallovou.
Nudné, stále se opakující popisy, v půlce knihy jsem to chtěla vzdát, pak jakás takás zápletka, ale v podstatě by na celý děj stačilo 10 stránek. Opravdu nedoporučuji.
Čtivé, napínavé, jen ten rozjezd byl hodně pomalý a pak to mělo rychlý spád.
Zajímavé téma, i když dost kruté. Četlo se dobře, ale vadily mi ty skoky v čase a místy jsem se ztrácela v jednotlivých postavách (pletla se mi jména a musela jsem vždy zapřemýšlet, o kterou osobu zrovna jde...
Detektivka, která se snadno četla. Vyřešení vraždy, za kterou se skrývá organizovaný zločin, by dle mého vydalo na 1x tak dlouhý román. Příliš jednoduché řešení bez hlubšího pátrání detailů. Hlavní vyšetřovatel - netypická postava s málem nadpřirozenými schopnostmi. :-)
Pochmurné, smutné prostředí, liknavý děj, zajímavé rozuzlení, některé dějové linie jen načrtnuty a nedotaženy do konce, číst se to dalo, ale nic strhujícího.