vekune vekune komentáře u knih

Babiččin Majnkampf a já Babiččin Majnkampf a já Marek Wollner

Kniha byla vtipná a otevřená a já jsem se u ní moc bavila.

19.12.2012

Zvonokosy Zvonokosy Gabriel Chevallier

Já jsem teda vůbec nebyla nadšená. Pořád dokola sexuální narážky, popisy osob někdy dost nechutné a způsoby močení taky. Nemám zřejmě ráda tento druh humoru a už vůbec ne, když se autor obrací na "laskavého čtenáře", ale beru, že je to klasika a že by se to asi přečíst mělo.

13.12.2012

Trojuchý člověk Trojuchý člověk Hudaýberdi Hally

Mně se teda kniha líbila moc. Jinej svět a jinej typ knihy

01.12.2012 4 z 5

Hory a sníh - Techniky pohybu v zimních horách Hory a sníh - Techniky pohybu v zimních horách Jan Pala

Pokud máte zájem zjistit vše o technice pohybu v zimních horách, je to ta pravá kniha. Ze začátku se všeobecně věnuje pohybu v horách, počasí, lavinám, výzbroji a výstroji a v průběhu přibližuje skialpinismus, freeride, chůzi na sněžnice. Celkově je to o chování v horách.

22.11.2012 5 z 5

Totál Balkán Totál Balkán Blanka Čechová

Na knihu jsem čekala dlouho, jelikož jsem byla nadšená z autorčiných příspěvků na blogu. Musím však podotknout, že výběry psané na blogu byly opravdu to nejlepší z knihy. Líbí se mi děj a prostředí mezinárodní organizace v Kosovu a popis toho šíleného kolosu. Trochu mě zklamaly některé části knihy, třeba láska s francouzským důstojníkem mi tamm přišla naprosto nadbytečná (nevím, zda by tam byla kvůli tomu, aby zaujala i ženskou část publika?)

21.11.2012

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Po přečtení recenzí jsem šla a knihu si okamžitě koupila. Grafická stránka knihy je opravdu úžasná. Obsah samotný již trochu pokulhává. Je to nenáročná kniha psaná tak, aby se dobře četla všem. Trochu prvoplánová a ve finále jsem bya spíš zklamaná, i když by mě zajímalo jak to všechno dopadne.

Dědictví ztráty Dědictví ztráty Kiran Desai

Tato kniha m