venacava komentáře u knih
Příběh pěkný, knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a prostě to bylo příjemné čtení. Ačkoli ve mně tato kniha nenechá dlouhodobou stopu.
Přečetla jsem jako 1 díl za 1 večer. Byla o něco lepší než 1 díl.
Kniha pěkná, ale zdálo se mi, že děj je rozebrán pouze povrchně, něco mi chybělo... naprosto souhlasím s Terinka14
Tak ne, bohužel ani 2 díl mě nepřesvědčil, takže jsem ho nedočetla a 3 ani číst nebudu.
Já teda nevím...v 17 jsem potkala kluka a bylo mezi námi chemické jiskření, ale že bych se vedle něho nedokázala svobodně nadechnout a myslet... dobrá úplně při smyslech jsem nebyla, ale to co prožívá Ava je podle mě šílené a snad i nemožné.
Jedna z posledních, které jsem od autorky na ZŠ četla, na střední škole jsem začala číst úplně jiné knihy, ale i přesto byla v mých 14ti letech skvělá a je s třemi díly o Radce jedna z mála, na kterou si pamatuji i přes všechny ty roky a to že jsem knih od autorky přečetla víc než dost.
četla jsem na základní škole a opravdu se mi líbíla :)
četla jsem sice jako povinnou četbu, ale kniha se mi opravdu líbila, zábavné čtení
Souhlasím z _Blackie_ ..tuto knížku mám od dětství stále v knihovně
Musím přiznat, že tato kniha mě neokouzlila, dočetla jsem ji, ale to je vše.
Tuto knihu jsem četla před rokem a pořád mám tento příběh v sobě hluboce zakořeněn
Tato autorka mě dokáže rozesmát...o vtipny sarkasmus není v knize nouze :). Druhý díl se mi líbil stejně jako první...velice prijmne čtení, které vám o 100% zlepší náladu.
Tak tohle se nepovedlo. Od začátku dokonce je linka příběhu velice snadno předvídatelná...nikdy více.
Musím říct, že mě závěr nepřekvapil...už ať šlo o bratry nebo bitvu :). Celá série stojí za přečtení, autorka napsala krásný příběh.