Venda32 komentáře u knih
Zajímavě pojatá encyklopedie o lidském těle pro malé i velké. Plný počet dávám za to, že podle mě je pro uvedené skupiny ideální.
Po prvním, pro mě rozpačitém prvním dílu, musím napsat, že mě druhý díl bavil víc. A že se těším a jsem zvědav, kam se osudy hlavních postav posunou ještě dál.
Hvězdičku navíc oproti prvnímu dílu dávám taky za to, že spoustou skrytých mouder v textu, mi kniha připomíná staré dobré fulghumovské eseje.
Pro studenty pedagogiky a psychologie naprostá nezbytnost.
Krátké příběhy vysvětlující, proč používáme pro různé lidi označení vycházející z historie a legend. Rozsah příběhů i forma je ideální pro malé čtenáře.
Můžu srovnávat s učebnicemi fyziky od nakladatelství Fraus, které stojí i za touto knihou. A nechápu, proč tak hezky přehledně a názorně jako encyklopedie, nejsou udělané i samotné učebnice.
Hawkey Pierce převlečený za Alana Aldu. Super počtení o výborném herci.
Přečteno v dětství. Tehdy se líbila. Věřím, že se bude líbit i dnes mé dceři.
Krásná, pohodová kniha, která potěší nejen fotbalového fanouška.
Knihu jsem četl jako součást doporučené četby k maturitě. Silný příběh, výborně napsaný. Kdepak přečtení nelituju ani dnes.
Klasika klasik. Kdo by neznal příběh rytíře, který bohatým bral a chudým dával. Napsáno velmi zajímavě a čtivě, takže se dá přečíst opravdu za chvilku. Pro mě lepší varianta než jakýkoliv natočený Robin Hood filmově, včetně toho z Kevinem Costnerem.
Knihu jsem přečetl velmi rychle. Zajímavá.
Jak píše jprst přede mnou. Pro základní orientaci v historii USA to asi stačí. Ale čekal jsem trochu víc a asi něco jiného.
Soubor zajímavých a snadno dosažitelných receptů. Hezky ilustrováno.
Jak já jsem je díky této knize miloval. Dnes má knihu moje dcera.
Jedna z mých prvních knih od Walta Disneyho. Jednoduchý příběh o nepoučitelném dřevěném klukovi, který se nakonec polepší a vše dopadne tak jak v pohádce má, tedy dobře.
Krátký příběh oblíbence naší dcery. Model Olafa měl štěstí, že jsem ho skládal já. Manželka by neměla trpělivost a dříve než své milé období by Olaf spatřil koš:-)
Krásné a jednoduché říkanky, které si snadno zapamatují i vaši nejmenší.
Krásné a jednoduché říkanky, které si snadno zapamatují i vaši nejmenší.
Krásné, krátké a pro děti snadno zapamatovatelné říkanky.