Venda32 komentáře u knih
Knihu jsem četl až Konečná stanice od Andyho McNaba, dalšího člena Bravo Two Zero. I proto jsem si říkal, jak se mi bude Jediný unikl líbit. Vždyť Chris Ryan "nebyl v zajetí". Musím přiznat, že opak byl pravdou, knihu jsem přečetl v podstatě na jeden zátah. Vynikající.
Jedinou chybou bylo neuvěřitelné množství chyb v textu. Ale to není problém autora knihy
Vynikající knížka. Smysluplné příběhy, krásné ilustrace. Dcera při čtení poslouchá a příběhy vnímá.
Perfektní útlá knížka o patronovi českých zemí, knížeti Václavovi. Přečtete za chvilinku, dozvíte se to nejdůležitější.
Tak mám za sebou další knihu od pana Petišky a znovu musím dát maximální počet hvězdiček. Příběhy zpracovány opět výborně, čtivě. Nechápu, že se taková knížka více nevyužívá ve škole. Literatura automaticky, dějepis doporučuji.
Dvě hvězdičky asi jen za ilustraci. Text dceru nebavil. A to je velikou fanynkou Ledového království.
Nevím, nevím. Z mého pohledu i ty tři hvězdy jsou možná moc. Kniha nemůže za archaickou mluvu. Byla napsaná v nějaké době. Věty jsou typicky vančurovské. Někdy rozvětvené, až běda.
Příběh sám o sobě taky nic moc. Dcera se při čtení často ani nesoustředila.
Opravdu detailní a precizní vhled do daného tématu. Ale u Marka Bowdena mě to nepřekvapuje. Některé kapitoly jsou možná zbytečně rozepsané. Ale pak natrefíte na část knihy, která vás tak vtáhne, že na drobné nedostatky zapomenete.
Ke knize jsem se dostal po přečtení Zabít Pabla a už teď vím, že musím přečíst i třetí autorovu knihu - Černý jestřáb sestřelen.
Myslím, že své čtenáře si kniha najde a spoustě lidí může pomoci.
Dojem mi malinko kazí dotazovatel. Otázky jsou občas kostrbaté, nebo nezajímavé. Vše ale bravurně napravuje František. Vynikající glosátor s velkým přehledem a rozhledem
Čtvrtá přečtená kniha ze série knih Proč se říká? a opět velká spokojenost. Pro děti (ale i dospělé) krásně vysvětleno, proč máme některá úsloví odkazující na bibli. Zároveň jednodušše převyprávěné základní biblické příběhy.
Doporučuji přečíst všechny díly ze série.
Spousta zajímavých informací zpracovaných v knížce pro děti. Ale své si najdou i dospělí čtenáři.
Krátké příběhy vysvětlující, proč používáme pro různé lidi označení vycházející z historie a legend. Rozsah příběhů i forma je ideální pro malé čtenáře.
Výborná encyklopedie, u které nehrozí, že by zastarala. Spousta zajímavých informací, texty optimálně dlouhé. Vynikající obrázky na kvalitním papíru. Myslím, že své si najdou i dospělí.
Výborná encyklopedie. Spousta zajímavých informací, texty optimálně dlouhé. Vynikající obrázky, které vyniknou na kvalitním papíru. Myslím, že své si najdou i dospělí.
Výborná encyklopedie, u které nehrozí, že by zastarala. Spousta zajímavých informací, texty optimálně dlouhé. Myslím, že své si najdou i dospělí.
Zajímavě pojatá encyklopedie o lidském těle pro malé i velké. Plný počet dávám za to, že podle mě je pro uvedené skupiny ideální.
Myslím, že knihu by si měli povinně přečíst nejen rodiče, ale i učitelé, kteří si často myslí, že není třeba se v této oblasti sebevzdělávat.
Výborný doplněk do hodin zeměpisu, stejně tak pro každého, koho téma zajímá.