Venda32 komentáře u knih
Kdyby stejně zajímavě a názorně byly napsané učebnice fyziky od společnosti Fraus, to by se to dětem jinak učilo tohle místy těžké téma.
Po prvním, pro mě rozpačitém prvním dílu, musím napsat, že mě druhý díl bavil víc. A že se těším a jsem zvědav, kam se osudy hlavních postav posunou ještě dál.
Hvězdičku navíc oproti prvnímu dílu dávám taky za to, že spoustou skrytých mouder v textu, mi kniha připomíná staré dobré fulghumovské eseje.
Velmi čtivým způsobem převyprávěné příběhy ze Starého zákona. Spoustu jmen z knihy známe, ale spojit si je mezi sebou, případně vyprávět k nim příběh, k tomu pomůže přečtení této knihy.
Pro studenty pedagogiky a psychologie naprostá nezbytnost.
Pomůže nejen studentům pedagogiky a psychologie. Jen se mi zdá, že dané téma pan profesor Matějček točí ve více knihách.
Od začátku do konce je kniha napsaná tak opravdově a syrově, že si připadáte jako člen hlídky. A když Andy cokoliv prožívá, jste tam.
Klobouk dolů před hlavními hrdiny, že si i v situaci v jaké byli, dokázali udržet vnitřní rovnováhu a navíc i smysl pro humor.
Detailně propracované pojednání o vývoji člověka. Hvězdička dolů za leckdy tezkopádně napsané kapitoly.
Krátké příběhy vysvětlující, proč používáme pro různé lidi označení vycházející z historie a legend. Rozsah příběhů i forma je ideální pro malé čtenáře.
Začnu tím nejdůležitějším. Dceři se knížka líbila a před spaním opravdu poslouchala. Důvody? Krátké příběhy se snadným příběhem pro děti a krásné ilustrace.
Jako doplněk výuky ideální. Ne všechny úlohy využijete.
Jedna z lepších knih fyziky na trhu. Chybí mi v ní více praktických úloh.
Jedna z nejlepších učebnic fyziky pro 9. ročník.
Průměrná učebnice fyziky.
Část úloh využijete, zbytek jen zabírá místo.
Jedna z nejlepších učebnic pro 8. ročník podlé mého soudu.
Útlý pracovní sešit nabízí pestrou paletu úloh k řešení.
Pro plný počet hvězdiček mi chybí více praktických úloh.
Jako doplněk učebnice ideální. Ne všechny úlohy však využijete.
Jako zdroj inspirace, kde si určitě najdete vhodné úlohy, ideální.
Z mého pohledu jedna z nejlepších učebnic fyziky pro základní školy, se kterou jsem se setkal.