Venda32 komentáře u knih
Kniha nejen pro studenty pedagogické fakulty. Díky srozumitelně napsanému textu jí může využít kdokoliv, koho daná problematika zajímá.
Výborně napsaná kniha zabývající se sociální patologií. Je vidět, že oba autoři vědí o čem píšou a že to dokážou vhodně hodit na papír tak, aby to bylo snadno pochopitelné.
Velmi užitečný pomocník nejen při tvorbě výzkumného nástroje pro účely bakalářské i diplomové práce.
Druhá přečtená kniha od prince Ládíka. První byla 40 dní pěšky do Jeruzaléma. Takže úvodem malá změna v pojetí podávání kapitol. Kapitoly nebyly číslovány jako jednotlivé dny, ale naštěstí byly pojaty krátce, takže tempo čtení bylo stejně svižné jako u předchozího dílu. Znovu jsem si připadal jako bych šel bok po boku s Ladislavem (mým povoláním je učitel, ale narozdíl od těch čínských bych dokázal mlčet:-). Malinko rušivě pro někoho můžou působit relativně často využívané vyumělkované rýmy. Všechno ale v mých očích přebije epilog, kdy je naše krásná vlast vykreslena autorem takovým skvělým způsobem, že nemilovat jí by bylo těžké. Super práce.
Dneska jako dospělák už klidně dám pět hvězdiček, knížka si je fakt zaslouží. Ale tenkrát, daleko mladší, to jsem měl strach, to bych knížku vysoko nehodnotil :-)))
Kniha se bude líbit nejen fanouškům všeho, co souvisí s Duklou, ale líbit se bude také všem opravdovým sportovním fanouškům. Je totiž prošpikovaná příběhy sportovců napříč sportovním spektrem.
Výborně napsaný životopis. Pasáže ze života priložené fyzikou, navíc srozumitelně vysvětlenou. Dobrá práce.
Jako pomocník pro tvorbu tréninkové jednotky perfektní.
Výborný pomocník pro literaturu nejen na střední škole.
Nezbytná pomůcka pro výuku finanční gramotnosti. V dnešní době téma, které by se rozhodně nemělo ve školách (ale ani v životě) opomíjet. A tato publikace osvětu rozhodně usnadní.
Ve své době super publikace, která jistě pomohla. Dnes působí jak zápisky z pravěku:-)
Do hodin informatiky, ale také pro ty, kteří potřebují alespoň trošku pochopit práci v Excelu či se Zonerem Callisto, ideální.
Nečekejte lexikon kouzel. Nečekejte typicky české pohádkové prostředí. Dětem se ale knížka líbit bude.
Souhlasím s předchozím komentářem. Jen s tím rozdílem, že udělím i hodnoceni. Oproti jiným, třeba i moderním pohadkam, těžký průměr. Děti to bude bavit, ale nic si z příběhu o ničem nevezmou.