Venda32 komentáře u knih
Průměrná kniha, která slouží spíš jako doplněk při studiu, než jako stěžejní materiál.
Krásně ilustrovaná kniha. Pro děti srozumitelný text. Jako jedna z prvních encyklopedií pro děti vynikající volba.
Kdo by neznal příběh o klukovi, který lhal a narostl mu dlouhý nos. A protože se nepoučí, skoro se změní v oslíka a nakonec ho spolkne velryba. Pro děti při jednom čtení až moc zlobivý kluk, který je vždy po zásluze potrestán a napraví se až na konci.
Ve své době super publikace, která jistě pomohla. Dnes působí jak zápisky z pravěku:-)
Dodnes nechápu, jak jsem se mohl naučit na flétnu. A může za to tahle kniha. Doporučuju.
Stejně jako další knihy o Mikulášovy vtipná a čtivá kniha. Knihu jsem četl po letech dceři před spaním. Musím zvednout původní čtyřhvězdičkové hodnocení na absolutní. Člověk asi musí k některým věcem dozrát.
Jedna z nejlepších knih, které jsem používal pro předměty typu sociální komunikace. Čtivě napsáno, dobře se s ní pracovalo.
Při studiu na VŠ byla kniha zmiňována velmi často jako doporučená literatura. Že by mi však nějak výrazněji pomohla při vytváření otázek k učení, to se opravdu říct nedá.
Jedna z nejčastěji otevíraných knih při mém studiu a vytváření otázek (i psaní bakalářské práce). Pro studenty pedagogických fakult super pomocník.
Knihu jsme dostali kdysi dávno ve škole. Zaujalo mě tehdy, myslím, že zaujme i dnes. Při studiu na pedagogické fakultě se rozhodně v literatuře neztratí.
Jedna z pro mě nejstěžejních publikací při studiu na pedagogické fakultě. Pomohla s vytvářením otázek u hodně předmětů i diplomové práce.
Jedna z nejlepších knih, které se mi vybaví při vzpomínce na studium a přípravu otázek na vysoké škole.
Výborný zásobník her do přírody, který vám pomůže vymyslet pro děti atraktivní program.
Výborný zásobík her do přírody, který vám pomůže vymyslet pro děti atraktivní program.
Co jsem potřeboval najít při vytváření otázek k vývojové psychologii jsem našel. Ale existují lepší publikace.
Při vytváření otázek na sociální komunikaci super pomocník.
Pro vypracování otázek k didaktickým předmětům ideální pomocník.