Vendulik Vendulik komentáře u knih

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Tak tady toto jsem fakt nečekala. Moc pěkná knížka a nádherný příběh. Těším se na další.

22.10.2014 5 z 5

Ohrožení Ohrožení Lisa Jane Smith

Z této serie po dlouhé době pořádná kniha. Moc se mi líbila. Má super děj. Hltala jsem každou stránku.

16.10.2014 5 z 5

Cesta ze ztracena Cesta ze ztracena Cecelia Ahern

Skvělý námět a perfektně napsaná knížka. Krásný příběh. Jen mě mrzí, že se tak Bobby nedostal domů, když si to tak jeho maminka přála.

10.09.2014 5 z 5

Šepoty a lži Šepoty a lži Joy Fielding

(SPOILER) Velice nudné. Místy zmatené. Nelíbil se mi konec. Nebyl vysvětleny. Proč Eriku zabila a proč zabila také Alison. Ani nevím jestli jí fakt Lance a Alison chtěli předtím zabít nebo ne. Nejhorší kniha autorky. Docela jsem se musela nutit abych ji dočetla. Čekala jsem na vysvětlení a k to mu nedošlo.

04.09.2014 2 z 5

Neferetino prokletí Neferetino prokletí Kristin Cast

Pěkně napsaný příběh :) už jsem pochopila Neferet.

28.07.2014 4 z 5

Závist Závist J. R. Ward (p)

Moc dobré. Tak jako všechny knížky tady této autorky.

21.07.2014 5 z 5

Úkryt Úkryt Lisa Jane Smith

Tato serie je pořád dokola. Stefan se snaží být lidský a pomáhat lidem a Damon je ta krvežíznivá stvůra.

Lov Lov Aubrey Clark (p)

Kniha byla malinko slabší než předešlé díly. Jsem zvědavá na pokračování :)

31.05.2014 5 z 5

Odhalená Odhalená Richelle Mead

Skvělé zakončení celé serie. Doufám, že autorka napíše nějaké volné pokračování.

22.05.2014 5 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Docela jsem se tady této knihy bála. První jsem totiž viděla film a ten je úplně o ničem. Knížka je skvělá tak jako všechny Sparksovy knihy.

29.04.2014 5 z 5

Prokleté sestry Prokleté sestry Lisa Jane Smith

Moc pěkný příběh ale první díl se líbí více.

27.04.2014 5 z 5

Zlatá lilie Zlatá lilie Richelle Mead

Lepší než první díl. Více akce to se mi líbílo a konec byl perfektní. Jsem zvědavá jak se život hlavní hrdinky bude vyvíjet dále.

25.04.2014 5 z 5

Milenec jen můj Milenec jen můj J. R. Ward (p)

Nemám slov. Jednoduše úplně úžasné. Doporučuji k přečtení.

22.04.2014 5 z 5

Fantom Fantom Lisa Jane Smith

Bylo to lepší než předešlý díl ale pořád se jednotlivé díly točí kolem jedné a té samé věci.

13.04.2014 3 z 5

Vášeň Vášeň Lisa Jane Smith

Pěkné zakončení celé serie. Konec jsem takový ale očekávala.

27.03.2014 5 z 5

Sto jmen Sto jmen Cecelia Ahern

Nezklamala. Autorka mě vždy dokáže příjemně překvapit. Moc krásný příběh.

25.03.2014 5 z 5

Stopy minulosti Stopy minulosti Lisa Jane Smith

Čekala jsem, že to bude lepší čtení.

19.03.2014 3 z 5

Dámy z Grand Avenue Dámy z Grand Avenue Joy Fielding

Moc pěkné čtení. Závěr byl skvělý. Zase jsem se přesvědčila, že autorka je skvělá.

17.03.2014 5 z 5