Vendulik Vendulik komentáře u knih

Dwayne Johnson: The Rock – Kráčející skála Dwayne Johnson: The Rock – Kráčející skála Daniel Solo

Kniha je pro mě zklamáním. Je to spíše s sbírka informací, které si přečtete všude možně na internetu. Čekala jsem od knihy více. Myslela jsem si, že bude více osobní a bude více jako kniha Vypravěč od Dave Grohl.

31.10.2024 2 z 5

Děti jsou taky lidi Děti jsou taky lidi Zdeňka Šíp Staňková

Kniha se mi dostala do rukou kvůli osobnímu rozvoji ale vadí mi, že autorka vůbec nebere, že má taky někdo jiný názor a bere jen ten svůj pohled na svět.

Příběhy lidí, kteří přispěli a obohatili knihu svým osobním příběhem, klobouk dolů a soucítím s Vámi. Nevím podobným jsem si taky prošla a to je důvod,.proč jsem si knihu přečetla.

22.10.2024 4 z 5

Vzestup po úrovních vědomí Vzestup po úrovních vědomí David R. Hawkins

Kniha se mi dostala do ruky kvůli osobnímu rozvoji a mohu říci, že perfektně zpracovaná a o mnohé obohatí.

22.10.2024 5 z 5

Země snů Země snů Nicholas Sparks

Kniha je pro mě spíše zklamáním a do kvality předešlých autorových knih má daleko např. Poslední píseň, nebo milý Johne.... To jsou knižní pecky ale tady tohle je slátanina. Autorovi už asi docházejí nápady a nebo taky možný špatný překlad.

22.10.2024 2 z 5

Columbine: Nejznámější školní masakr Columbine: Nejznámější školní masakr Dave Cullen

Kdyby se jejich plány naplnili, tak těch objetí by bylo o hodně víc ale i těch 13 je hodně.
Nejde mi ale na rozum, Eric byl několikrát nahlášen na policii a nikdo jej nekontroloval? A ještě se to snažili po masakru zamést pod stůl.
Kdyby již tehdy zakročili, tak se žádný maraskr dít nemusel a nebyli by pro některé lidi za hrdiny ale kdyby nevešel masakr, tak Eric měl ještě jinou představu které se chtěl věnovat a ubližovat mladým dívkám.

Kniha je velice kvalitně zpracovaná a měla by být součástí jako čtení pro učitele.

22.10.2024 5 z 5

Ted Bundy: Vrah po mém boku Ted Bundy: Vrah po mém boku Ann Rule

Mrazivé čtení

09.11.2023 5 z 5

Láska mého života Láska mého života Penelope Ward

Od této autorky už jsem četla lepší knihy. Tady tato mi přišla, taková celá rozpracovaná a děj byl takový zmatený. Hlavní postavy nebyly moc vykreslené a byly nudné.

19.02.2022 2 z 5

S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Mám moc rádá knihy ze sportovního prostředí a moc jsem se na ni těšila ale jsem z ní tak akorát zklamaná. V příběhu hlavní hrdinka moc nad sebou bloumala a hlavní hrdina se mi jeví jako takový nudný suchar.

17.02.2022 2 z 5

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Z této knihy mám smíšené pocity. Začátek příběhu byl prefektní, to jsem četla jedním dechem ale postupem času začal příběh upadat. V některých místek dokonce působí nerealisticky.
Námět knihy perfektní ale konec a prostředek knihy chtělo ještě malinko zapracovat. Konec více méně působí nudně. Čekala jsem, že se hlavní hrdinové rozejdou ale ono nic.

12.02.2022 3 z 5

Bez závazků Bez závazků Vi Keeland

Kniha mě zklamala. Začátek příběhu běžel jako na drátkách ale někdy v polovině jsem na hlavní hrdinku začala chytat nervy, až jsem myslela, že knihu nedočtu.
Je to taková oddechová kniha.

07.02.2022 3 z 5

Titanic: Deník dívky z roku 1912 Titanic: Deník dívky z roku 1912 Ellen Emerson White

Moc pěkné napsaný příběh o Titanicu, očima malé holky. Nechybí na konci knihy taky fotografie a časová osa potopení lodi.
Obdivuji hlavní hrdinku jak vše zvládla a šla svým životem dál ale nikdy nezapoměla.

04.02.2022 3 z 5

Návrat Návrat Nicholas Sparks

Pro mě kniha je zklamáním. Uvažovala jsem, jestli mám knihu odložit ale chtěla jsem vědět, jak dopadne příběh s Karen.
Kniha působí nudným dojem. Hlavní hrdina je předvidatelný .
A Celkově příběh působí takovým rozpracovaným dojem.

03.02.2022 2 z 5

Když jsme se poznali Když jsme se poznali Sarina Bowen

Krásný vývoj vztahu mezi dvěma hrdiny. Kniha mě velice čtivě napsaná ale v příběhu mj chybělo to pravé ořechové. Jo a do hlavního hrdiny jsem se zamilovala.

25.01.2022 3 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Taková horší oddechová kniha, která vás moc něpřekvapí. Celkový dojem z příběhu mám, že příběh mohl být více propracovány a působí taková nereálným dojmem. Konec byl taky moc pohádkově zakončený.
Kniha neurazí a na dovolenou idealní.

23.01.2022 3 z 5

Nesmrtelnost Nesmrtelnost J. R. Ward (p)

Poslední díl mě zklamal. Jim je sympaťák ale Sissi mi přišla velice nudná osoba, jako málo vykreslená. A celkově příběh působil takový nedokončeným dojmem. Možná je to ale věc překladu.

20.01.2022 2 z 5

Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Pro mě je kniha velkým zklamáním. Luca byl nudná postava a moc komlikovaná. Griffin jako hlavní hrdina je vyobrazený v příběhu velice dobře.
Od těchto dvou autorek už jsem četla lepší knihy. Námět příběhu je super ale kdyby se více zapracovalo na jeho zpracování, byla by kniha o mnoho lepší. Taky to asi bude věc překladu.
Vadilo mi taky velké množství chyb ve skladbě vět. Potom samotný příběh působí trhaně.

12.01.2022 1 z 5

Cosi o tobě Cosi o tobě Julie James

Kniha mě moc neoslovila, nakonec jsem jí odložila.

09.01.2022 1 z 5

Život udeří, kam se mu zachce Život udeří, kam se mu zachce Petra Hülsmann

Nedocteno. Knihy byla na můj vkus moc zdlouhavá a děj se strašně táhl. Škoda. Námět knihy je perfektní.

09.01.2022

Oheň a voda Oheň a voda Simona Ahrnstedt

Knihu jsem nakonec odložila. Moc zdlouhavé a celkově o ničem.

09.01.2022

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Kniha byla nudná a moc pohádkově napsaná. Ze začátku se to zdálo velice dobré ale s přibývajícími stránkami jsem se začala do čtení nudit a nezachránil to ani konec samotného příběhu. Škoda první díl této série byl super.

27.12.2021 3 z 5