Vendulik komentáře u knih
Úžasná kniha. Sparksovy straší knihy jsou lepší, než ty novější. Jen skoda, že Garett umřel. V závěru knihy jsem brečela jako želva.
Lepší než druhý díl ale na první nemá. Místy to bylo moc přehnané.
Jsem z této knihy zklamaná. Skoro žádná zmínka o členech a místy jsem našla taky pravopisné chyby.
Nejslabší kniha z celé série. Nemám více, co bych k tomu dodala. Jsem zklamaná.
Musím dát jen tři hvězdy. Knížka byla místy zdlouhavá a musela jsem se do čtení této knihy nutit.
Krásný příběh. Byla jsem překvapená, jaká solidarita mezi lidmi v té době byla. Jak obyčejní lidé nosili žluté květiny, aby tak dali najevo Němcům, jaký mají názor na to, že židé museli nosit hvězdice. Skoro celou knihu jsem obrečela. Velice krásná kniha. Zařadila bych ji na školách jako povinnou četbu. Už se těším jak přečtu knihu Denník Anny Frankové. Klobouk dolů pře hlavní hrdinkou. Nasazovala vlastní život, aby pomáhala židům. V dnešní době, bychom se takové pomoci asi nedočkali.
Pro mě nejslabší a nejnudnejsi kniha od této autorky. Jsem velice zklamaná. Děj moc dlouhý a nepřehledný.
U této knihy jsem sice brečela v závěru jako želva ale byl to jedna ze slabších knih autora.
Serie Říše temnot se mi začíná líbit. První díly byly celkem o ničem ale tedy tento díl se mi velice líbil. Jsem zvědavá na další pokračování :D
Velice pěkný příběh. Akorát malinko pohádka. Pěkná odechovka. Mohu doporučit.
Musím říct, že jsem velice překvapena. Úžasná kniha plná napětí.
Krásný příběh. Myslela jsem si, že kniha napsána z pohledu dvou mužů bude nic moc ale opak je pravdou. Jsem zvědavá na další pokračování.
Autorka zase velice překvapila. Nádherný příběh ale Ivan mohl zůstat s hlavní hrdinkou.
Závěr celé série byl pěkný. Ale hlavní hrdinka měla zůstat s Nickem.
Úžasná kniha. Začátek byl malinko nudný ale konec byl skvělý.
Kniha byla nejzajímavější že všech v celé sérii. Tesim se na další díl.