Vendulik komentáře u knih
Uzana kniha. První moje kniha této autorky a doslova perfektní. Příběh má úplně všechno, co má mít. Doporučuji k přečtení.
Kniha byla nudná. Námět knihy super, ale děj byl zdlouhavý. Příběh se dál o hodně stránek zkrátit.
Tuto knihu bych do školy zařadila jakou povinnou. Krásný příběh holčičky, která nakonec umřela v koncentračním táboru.
Malinko mě tato kniha zklamala. Začátek knihy byl nudný a zdlouhavy.Do čtení jsem se musela hodně nutit ale závěr to opět vyrovnal. Závěr byl bombastický. Doporučuji ke čtení.
Za mě jen tři hvězdičky. Knížka nudna a předvídatelná. Závěr byl pro mě moc rychle ukončen.
Průměrná kniha o ac/Dc. Nic svetoborneho. Místy v knize byly chyby.
Pan Sheldon je pro me pan spisovatel. Nadherna kniha. Doporucuji k precteni.
Perfektní zakončení celé série. Jen by mě zajímalo, jak dopadl Stephan.
Nejlepší kniha této autorky. Příběh je zábavný, napínavý a taky romantický. Mohu doporučit k přečtení.
Za mě jen tři hvězdičky. Kniha mě moc nebavila. čekala jsem od této knihy vyvrcholení celé serie, ale ten bohužel nepřišel. Místy to bylo tlachání puberťaček.
Jsem zklamaná. Knížky jsou o něco málo kratší. Knihu jsem kupovala z důvodu Strážce a Odvaha věřit.
Nejlepší kniha od Joy. Líbil se mi spád a napínavost příběhu, ale konce byl se všeho nejlepší. Konečně taky trošičku romantiky.
Námět knihy super, ale samotný příběh, jak je nepsaný, je moc nudný a zdlouhavý.
Za mě jen dvě hvězdičky. Jsem toto knihou zklamána. Dozvěděla jsem se o Matellice pár důležitých informací, ale ke čtení jsem se musela nutit a místy byla zdlouhavá.
Perfektní pokračování Beth a jejího manžela. Příběh byl velice napínavý ale poslední pár stránek bylo nesrozumitelných a rychle následoval konec.