Vendulik komentáře u knih
Nejslabší kniha Nicholase. Děj byl místy nesrozumitelný a nudný.
Kniha je velice dobře ctive napsána.konec byl malinko předvídatelný, ale ani tak mě kniha neodradila.
Hlavní hrdinka mě neskutečně vytáčela. Málem jsem knihu ani nedocetla. Jsem z tohoto příběhu zklamaná. Nejhorší kniha této autorky.
Nejlepší kniha od této autorky. Jen ten konec mohl být trochu jiný.
Ze začátku knihy byla nudná, ale závěr ro zase vyrovnal. Líbilo se mi taky, že autorky psala o milostném životě hrdinky. Doporučuji
Velice dobrá kniha. Super dej a zápletka taky stojí za to. Za mě spokojenost.
Knížka úžasně čtivá. Zápletka přímo bombastická. Nevím, co bych k tomu ještě více řekla.
Kniha mě velice potěšila. Příběh napínavě napsany akorát autorčiny knihy jsou moc velké pohádky.
Jsem z této knihy malinko zklamaná. Začátek se mi celkem líbil ale od poloviny jsem se začala nudit. Zatím druhá knihy od tohoto autora, která se mi moc nelíbila.
Zápletka je dobrá ale děj knihy byl předvídatelný. Kniha se mi líbila už jen z toho pohledu, jak ctive je napsána, proto za mě pět hvězdiček.
Takové oddechové čtení při parných dnech a válení se u vody. A místy v knize byly velké překlepy.
Tato kniha je pro mě velké zklamání. Děj nudný a zdlouhavý. Předem bylo jasné jak celý příběh dopadne.
Příběh plný napětí a překvapení. Jen se mi na knize nelíbilo tolik úmrtí. Doporučuji k přečtení.
Další super kniha. Zase jsem se obohatila o pár vědomosti jedné z největších kapel světa.
Už se nemůžu dočkat dalšího dílů. Příběh měl všechno co má mít. Napětí, lásku a spád. Doporučují k přečtení.
Autorky opět nezklamala. Výborná napínavá kniha. Hltala jsem ji od začátku až do konce. Doporučuji k přečtení.