vendulkaa2 komentáře u knih
Kniha mě bavila o něco více než první díl, ovšem i tak... "roztahané", nic extra záživného, některé erotické pasáže jsem již přeskakovala, do několika posledních desítek stran jsem se musela již nutit.
Knihu jsem necetla urcite proto, zda s Masiny sympatizuji nebo naopak. Slo mi o styl psani (nikoli o autoruv nazor), nove informace. Kniha je napsana velmi ctive, zazivne, bavila me od zacatku az do konce.
Nazev je dle meho trefny a velmi vystizny. Ucelene, prehledne informace v jedne publikaci (+ druhy dil), ctive a pochopitelne i pro laiky..
Takový průvodce ženy.. Ale spíše hloupé ženy..Nic nového jsem se nedozvěděla.
"První až jedenáctou vraždu" jsem četla dost překvapeně, ale spíš ze zajímavosti, co z toho dále "vyleze". Bohužel nic.. Navíc jednotlivé příběhy se dost mísí = zmatek. Další příběhy o něco málo lepší, ale stále platí, že už knihu nikdy více číst nebudu.
Já nevím, mě kniha nijak nezaujala a ani nebavila. Humor drsnější, občas až černý..
Nádherná, čtivá kniha. U mě emoce vyvolala.
Hezké, krátké, a hlavně pravdivé příběhy. Jediné mínus - v knize jich je tolik, že si nelze na celý večer "zalézt" a číst, mísí se dohromady.
Na jednu stranu oddechovka, na druhou ne vzdy zazivna.. Nektere casti bavily, jine ne.. Prumer..
Velmi čtivě napsaná, optimistická kniha, a komu nevadí podrobněji popsané erotické scény, je skvělá na "vypnutí".
Kniha je velmi dobře pochopitelná, čtivá, vtáhne do děje. Pro mě o něco lepší, akčnější, než Kladivo na Skoty.
Oddechovka, pro me styl knih, ktere vyhledavam na "vypnuti".
Zvlastni, zvlastne psana, az psychologicka kniha k zamysleni. Ale pro me to byla docela prijemna zmena..
Dobra, zabavna povidkova kniha na jedno odpoledne. Prijemne "vypnuti"..
"Hledam stihlou zenu" me sice bavila vice, do teto se nejak ne a ne ponorit, ale i tak prijemne a oddychove cteni.