verca0794 verca0794 komentáře u knih

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Stejně jako první díl, byla tato kniha skvělá. Knížka se čte úplně sama. Ikdyž má kniha skoro 400 stran, uteče to ani nevíte jak. Autorka píše fantasticky, nejen že udržela vysokou laťku z prvního dílu, možná ji trochu ještě pozvedla. Opět skvělý příběh, skvělé postavy, napínavé od začátku do konce a po přečtení nutně budete chtít číst i další díl, abyste odhalili, co odhaleno ještě nebylo. Doporučuji a těším se na další díl.

15.05.2021 5 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Další díl a opět skvělý. Tuhle sérii mám v plánu přečíst celou... Autorčin styl psaní a hlavní postavu Kim jsem si oblíbila :)

14.05.2020 5 z 5

Izolovaný Izolovaný Sebastian Fitzek

Jste fandou Chrise Cartera?? Tak tohle je něco pro Vás!! Napínavý, nervy drásající a místy dost brutální, úchylný a morbidní thriller, díky kterému se i zamyslíte nad (ne)fungováním našeho systému. Za násilí a vraždy nižší tresty než za daňové úniky??

Krátké kapitoly dodaly knížce svižné tempo a spád. Překvapivý konec a závěrečná pitevní zpráva mě dostala. Moje první kniha od autora a určitě né poslední.

Pokud máte silný žaludek na popis pitev a znásilňování, tak rozhodně doporučuji!!! :D

17.02.2020 5 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Originální nápad příběhu. Thriller, který musíte dočíst, chcete vědět co se bude dít dál. Není nijak brutální, což oceňuji, krve je v jiných knihách dost. Hlavní hrdina sympaťák, takže nemůžu jinak než přidat mezi oblíbené autory, DOPORUČIT a dát 5*

31.07.2019 5 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Velmi čtivá kniha (přečteno za tři večery). Jako prvočtenář tohoto žánru, jsem ráda, že navzdory tématice, příběh nepůsobil tak děsivě. Aspoň jsem po odložení knihy mohla usnout. Mě se kniha líbila.

10.09.2020 5 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Začátek příběhu slabší, ale pak jsem začala stránky hltat. Co se doopravdy stalo, jsem nepoznala a byla jsem dost překvapená. Zápletka a celý napad s knihou je velice vydařený. Pěkná obálka i zdobení stránek. Stojí za přečtení. Doporučuji!!!

20.08.2019 4 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

To teda bylo něco, chvěju se ještě teď. Když se zamýšlím nad tématem knihy, je mi ouzko. Nechci moc napovídat, tak jen zmíním, že je mi zle z toho, jak to ve světě chodí. Hrdince jsem fandila. Kniha mě donutila se zamyslet nad světem lidí a příběh prožít. Napínavé od začátku do poslední věty. Autorce moc děkuju. Perfektní!!! Doporučuji.

03.10.2019 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Pecka!! Moje první kniha od této autorské dvojice. Moc se mi líbila. Skvělý nápad, děj napínavý, velice čtivý a závěr překvapivý. Vraha jsem nepoznala a velice jsem si oblíbila Erika a moc jsem mu fandila. Doporučuji k přečtení!!

01.02.2019 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Další příběh Eriky Fosterové... Další naprostá bomba Roberta Bryndzy!!!

Kniha přečtena na jeden zátah, velice čtivá. Hlavní hrdinka je senzační, doufám že se dají dohromady s Petersonem, moc jim fandím. Líbilo se mi, že se zápletka tentokrát týkala i rodiny policie. Zase to byl skvělý a napínavý příběh.
Za mě opět 5*, Bryndza je prostě TOP. Těším se na další díly, ale do příštích dílů by mohl ubrat na brutálnosti. Doporučuji!!

01.01.2019 5 z 5

Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Zase pecka! Četla jsem i Nočního ptáka a musím uznat, že autor umí psát. Čtivé, svižné, zajímavá zápletka. Prostě perfektní. Těším se na další díly. Autora jsem si oblíbila. :)

08.05.2020 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Trochu jsem se obávala, že se mi nebude líbit, když jsem viděla tak nízké hodnocení. Mám přečteno a rozhodně nelituji. Kniha se mi moc líbila. Měla originální zápletka, neměla hluchá místa, kde bych se nudila, do poslední stránky jsem byla napnutá. Přečteno během dvou dnů a konec jsem nečekala. Co víc si přát. Hurá na další díl.

01.05.2020 5 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Celou knihu jsem si myslela, že vím kdo to udělal. Chtěla jsem knize dát 3*. Ale ten konec mě opravdu dostal. Musím přidat ještě jednu * za ten překvapivý a nečekaný závěr. Jinak čtivé, svižné a zajímavé téma. Když si představím v čem některé děti vyrůstají je mi ouzko.

08.03.2020 4 z 5

Nejúžasnější den Nejúžasnější den Kaira Rouda

Tato kniha mě bavila od první stránky. Ze začátku jsem se některým pasážím i smála, pak mi začalo docházet, že to nebude takové, jak se zdá a čekala, co bude. No a nakonec překvapení. Takže super, za mě 5* a doporučuji ;)

11.05.2021 5 z 5

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Super čtení, napínavé, nečekané, akční.... Za mě trefa do další skvělé autorky. Podobný styl jako Marsons a Cooper. Musím přečíst i další její knihy a hlavně další díly téhle série!!!

14.10.2020 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Stejně skvělý, zajímavý a napínavý příběh jako první díl Hardový panák. Přestože umíralo hodně lidí, několikrát jsem se během příběhu musela zasmát. Třeba nad tím, jak neuměl nikdo vyslovit jméno Rouche :D. Jak si na to vzpomenu, zas se směju. Sympatický Rouche tu nahrazoval Wolfa a s hlavní hrdinkou Baxterovou tvořili dobrý tým. Už se těším na závěrečný díl :)

06.05.2020 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Výborná kniha, stránky jsem hltala. Děj napínavý a pěkně zamotaný. Hlavní hrdinku jsem si hned oblíbila a vraha jsem opět neodhalila. Za mě BOMBA :-). Doufám, že se brzy dočkáme pokračování.

21.09.2019 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Na tuto knihu mě přilákaly reklamy a také její obálka, která je nádherná. A NEZKLAMALA!!!
Je to výborný thriller s velmi sympatickým hlavním hrdinou. Kniha je napínavá, geniální a překvapivá. Přečteno za dvě odpoledne, neodtrnete se. Skvělé jsou krátké kapitoly, které nutí číst dál a dál. Knihu rozhodně doporučuji přečíst !!!

06.01.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

To bylo psycho!! Číst před spaním nedoporučuji! Knížku jsem musela odložit a říkala jsem si, že na tohle nemám žaludek a ani ji nedočtu. Nicméně jsem se k ní další den ovšem za světla vrátila, protože prostě potřebuji vědět jak to dopadne. Na jeden zátah jsem to dočetla.
Kniha byla svižná, napínavá, čtivá, ale doporučuji číst za světla :-D. Námět byl skvělý, teď si budu dávat pozor na každý dokonalý pár, co potkám.

06.11.2018 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Pěkně vymyšlený příběh, četla se sama a napínavá byla až dokonce.
Kniha se mi líbila, ačkoliv ten konec mohl být lépe zpracovaný a více zdramatizovaný (to odhalení a závěr mohl být trošku protáhlejší a lépe dovyprávěný, dalo by se s tím koncem ještě trochu pohrát). Ale to je jen můj pocit, jinak kniha byla super, už jen ten nápad hodnotím na 5*. Doporučuji :-)

21.09.2018 5 z 5

Mám nad tebou moc Mám nad tebou moc Teresa Driscoll

Čtivý thriller a zápletka ze života. Líbilo se mi, jak je kniha napsaná - krátké kapitoly a děj z pohledu více postav dodávalo knize správné tempo a napětí. Rozuzlení bylo naprosto nečekané, ale skutečně reálné. Pěkná kniha, těším se na další :)

01.02.2020 4 z 5