Verkavcelka Verkavcelka komentáře u knih

Irča a Lexa Irča a Lexa Josef Roden (p)

Pro dnešní dobu roztomilé čtení. Třetí příběh Irči a Lexy je vyprávěním hlavní představitelky Irči, která se vrátila z penzionátu, kam byla odeslána rodiči na konci 1. dílu. Je o stále trvající lásce k Lexovi, o pocitech v zamilovanosti, kdy jí každým dotykem projíždí teplo do celého těla, o úctě k rodičům a těšení se na budoucí společný život s Lexou.
Kniha je psána před 100 lety a tudíž překvapí i některé výrazy. Např. když chtěla Irča nový koupací trikot, kde by byly vidět ramínka a byl by krátký, mamička ji chtěla napravit sápadýlkem, což je metla, kterou se napravují zvrhlé chutě angorskému kocourovi.

30.01.2020 2 z 5

Odvrácená strana matky Odvrácená strana matky Monika Valentová

Příjemné, vtipné oddechové čtení.

18.01.2019 4 z 5

Jiná Británie Jiná Británie Jiří Hošek

Rozhodně si tuto knihu přečtěte. Obohatíte se o velmi zajímavé informace, které se z běžných článků nedovíte.

18.01.2019 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Ze začátku jsem knize nemohla přijít na chuť. Zhruba v druhé polovině mě chytla a seděla jsem u ní, dokud jsem ji nedočetla. Přesto se k ní vracet nebudu.

21.03.2018 4 z 5

Romeo & Julie 2300 Romeo & Julie 2300 Vladimír Páral

Klidné, zajímavé čtení, žádný velký trhák.

20.01.2017 3 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Děsivý příběh!S Harrym končím, nějak mám dost jeho zvratků a krutosti vražd.

11.01.2017 4 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Netopýr - Švábi, děj podobný, přikláním se ke druhé jmenované, možná proto, že tu Harry abstinoval.Určitě jsem na Jo Nesba nezanevřela a ráda si přečtu další příběh.

29.08.2016 4 z 5