__.Veronica.__ komentáře u knih
Knížka se mi hodně líbila a dost se těším na druhý díl. Vlastně mě velmi mile překvapila, čekala jsem něco chudobného a nenapínavého ,ale napětí tam bylo až až . děj byl taky zajímavý a celkově mě knížka bavila.
Za mě vřele doporučuji:)
Tahle knížka mě až dohnala k slzám. Občas jsem ji ani nemohla číst, protože mi přišla až moc "drsná", ale bylo to velmi dojemné. Trochu mě děsí ,že to co čtu v téhle knížce se někde opravdu děje....
Osobně jsem z téhle knížky byla chvíli špatná, ale opravdu jsem si ji vychutnala.
Doporučuji
Tak tahle knížka se četla jedním dechem! Vážně takhle dobrou horrorovku jsem už dlouho nečetla. Opravdu jsem se od ní nemohla odtrhnout a za dva dny jsem jí měla přečtenou. Autorka opravdu umí nahodit horrorovou atmosféru a děj byl taky zajímavý. Nemám co dodat za mě super knížka.
PS: Jenom bych asi doporučila od vyššího věku než je 9 let, samotné je mi 14 a v devíti bych se z téhle knížky krčila ještě měsíc ve strachu pod peřinou :)
Knížka mě velice zaujala už jenom vzhledem. Obálka je velmi pěkně udělaná a úplně vás laká, abyste si ji přečetli. Už i ten fakt, že se jedná o českou spisovatelku byl také fascinuicí takže na prvotní dojem se knížka zdála být zajímavá.
Avšak zde moje pozitiva bohužel pomalu končí... Zezačátku jsem si ji velmi užívala a byla velice zajímavá, plná dobrodružství a takové té touhy vědět jak to dopadne ,ale od nějaké té 60. stránky jsem se v ní začala ztrácet a spíš jsem jí "prokousávala" než abych si ji nějak užívala. Konec byl taky celkem vydařený ale to je asi tak vše.
Za mě knížka bohužel nic moc.
Knížka se mi velice líbila, cením její originální provedení, které knížce vdechnulo život. Děj začíná nejdřív trochu nudně, ale postupně vrcholí a konec je, i trochu dojemný.
Knížka se z mého pohledu četla jedním dechem a oblíbila jsem si ji. Doporučuji ji všem čtenářům v mém věku tedy ve věku 11-14 let.
Myslím že autorce se knížka velice povedla :D