Veronica.Key Veronica.Key komentáře u knih

Muka Muka Lauren Kate

Bavilo mě to, příběh odsýpal, ale měla jsem pocit, že se za celou knihu nikam neposunul.

20.01.2020 3 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Stmívání trochu jinak :D Ale vlastně mě to bavilo víc. Hlavní hrdinka mi totiž byla mnohem sympatičtější, než nějaká Bella.

11.12.2019 4 z 5

Finále Finále Becca Fitzpatrick

Poslední díl sice nebyl nejlepší, ale jako zakončení to bylo parádní.

16.07.2019 4 z 5

Ticho Ticho Becca Fitzpatrick

I když byl tenhle díl super, za prvními trochu pokulhává. Přišlo mi totiž, že tam toho v jednu chvíli bylo hrozně moc a úplně se vytratilo to napětí. A časem jsem na to úplně zapomněla. Je ale pravda, že ztráta paměti hlavní hrdinky pro mě byla hodně zajímavá.

23.03.2019 4 z 5

Rebelové vln Rebelové vln Sara Raasch

Moc se mi to líbilo. Není to žádná tuctovka ani předvídatelný příběh. Je sice pravda, že první polovina knihy se trochu táhla, ale celkový dojem pro mě byl rozhodně velmi dobrý.

21.01.2019 4 z 5

Válka s běsy Válka s běsy Juraj Červenák

Líbilo se mi to, ale spíš jen jako doplňkové čtení k sérii. :-)

15.11.2018 3 z 5

Tajemství sudby Tajemství sudby Jiří Dittrich

Na knihu jsem se opravdu moc těšila a musím uznat, že jsem rozhodně nebyla zklamaná. Sice jsem čekala něco jiného, ale překvapilo mě to velmi mile.
Někomu bude vadit, že asi 30% knihy vyplňuje taková ta nudná vata, ale celkový dojem po přečtení je prostě super. Aspoň pro mě tedy byl. Příběh se konečně dostal k zápletce, která, myslím si, odstartuje něco většího, než to, co příběh Elementum do teď sledoval.
Také musím uznat, že se mi líbil ten posun od nevinného cvičení živlů k zabíjení v opravdovém boji.

29.09.2018 5 z 5

Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

Řekla bych, že pátý díl Percyho byl pro mě asi nejlepší. Byl totiž z celé pentalogie takový nejvíc nabitý. Neustále se něco dělo, díky čemuž jsem se od knihy nemohla odtrhnout a postupovala jsem v ní stále dál. I když je pravda, že možná bych tam té akce trochu ubrala, jelikož v jednu chvíli se toho dělo tolik, že jsem v tom začala trochu tápat.
Konec knihy byl... Řekněme že jsem to tak nějak očekávala. Sice jsem doufala ve víc, ale zase jsem ráda, že to nedopadlo nijak katastrofálně. :D
Celá série pro mě byla krásným novým přírůstkem do světa fantasy a určitě jí budu mít dlouho v paměti. Jediné, co mi sérii trochu kazilo byl tedy věk hlavních postav a sem tam trochu naivní detaily v ději, ale jelikož je příběh určen pro mladší čtenáře, dá se to celé pochopit. :-)

14.02.2017 4 z 5

Bitva o labyrint Bitva o labyrint Rick Riordan

Čtvrtý díl Percyho za mnou... A líbil se mi. Spolu s trojkou je zatím asi nejlepší.
Přišlo mi, že tenhle díl se hodně odehrával v atmosféře toho minulého, což je dobře. Na postavách je zase vidět, že o malilinko víc dospěli, což knize podle mě taky hodně pomáhá. Přesto jsem ale čekala, že budou během série dospívat rychleji, jelikož to, že jsou tak mladí mi celý ten dojem hrozně kazí. Jsou to furt prakticky děti... Kdyby jim bylo aspoň 17, celá kniha nabere úplně jiných - lepších rozměrů. Ale takhle se mi do bezva příběhu pletou děti.

08.02.2017 4 z 5

Prokletí Titánů Prokletí Titánů Rick Riordan

Tenhle díl byl pro mě z prvních třech nejlepší. Ne jen že mi přišel více takový barevný, ale hlavně už jsem se s ním dokázala lépe sžít. Hlavní postavy dospívání a s nimi i celý příběh. Stále to sice není ono, co se týče té vyzrálosti postav, ale už je to na takové slušné úrovni.

02.02.2017 4 z 5

Moře nestvůr Moře nestvůr Rick Riordan

Po prvním díle, který jsem přečetla tak nějak ledabyle, musím uznat, že mě druhý zaujal mnohem víc. Byl celý takový svižnější, lépe zpracovaný, uvěřitelnější... :-) A rozhodně mě zaujal ten otevřený konec, který mě hned posadil k dalšímu dílu.
Kniha byla sice stejně jako první díl psaná jaksi jednoduše, ale nevidím to jako chybu. Hold je knížka spíš pro mladší.

26.01.2017 3 z 5

Zloděj blesku Zloděj blesku Rick Riordan

Ke knize jsem se, přiznávám, dostala až díky filmu. Ten mě sice úplně neuchvátil, ale nápad mě zaujal. Tak jsem se pustila do čtení.
Nemusím asi psát, že knížka pro mě byla rozhodně lepší než film, ale i tak mi příběh přišel takový ne-hluboký. Byl dobrý, svižný, místy poutavý ale asi jsem od toho čekala víc.
Pustím se do dalších dílů a uvidím, jestli mě příběh víc pohltí nebo ne.

13.01.2017 3 z 5