veronika3287

Knížka byla napínavá od začátku až do konce. Nové postavy, nová odhalení, střípky začínající do sebe zapadat a na konci knihy...tadaaaa a máme puzzle :-)
Každá postava mě někdy opravdu strašně štvala :-), ale to k tomu prostě patří. Knížku bych určitě doporučila. Rozhodně se nudit nebudete.

Apokalypsa a její jezdci. Velmi zajímavý nápad na knižní sérii. Spisovatelka velmi jemně popisuje hrůzu konce světa a to tu máme zatím jen Mora.
Romantická linka Mora a Sáry je pozvolná. Líbí se mi, jak se jezdec snaží porozumět lidským vlastnostem a potřebám. Někdy je to až legrační. Libí se, jak se Sára bojí vlastních citů. Milovat jezdce, který roznáší smrt...hmmm to není rozhodně nic jednoduchého. Mor je se vším zase rychle hotov.
Závěr se mi líbil. Přišel se pro ní a vlastně s ní byl celou dobu. Klobouk dolů :-) Líbí se mi obava Mora, že se jeho bratr Válka probouzí. Líbí se mi strach, který Mor má. Nemyslím si, že jeho strach je o svět kolem, ale má strach o vlastní rodinu. Třeba se pletu, ale řekla bych, že jelikož začal žít jiný život (náš život) a stal se otcem, tak není nadšený, že se brácha probouzí....
Těším se na další díl :-) Určitě si ho přečtu.

Třetí kniha byla super. Napětí, zvraty, vtip, smutek. Několikrát jsem se opravdu zasmála. Kniha byla příjemným zakončením celého příběhu. Mohu jen doporučit.

Druhá kniha začala velmi pěkně, ale já nemám moc ráda milostné trojúhelníky. Není to v žádném případě chyba knihy :-) Stále bych jí doporučila.
V druhém díle je více vztahových dilemat, ale příběhu to neubírá na kráse. Stále tu máme různá tajemství, ukvapená rozhodnutí, zradu a napětí. Rozhodně jsem nenudila a i dvojku jsem zhltla během chvilky.

Kniha byla velmi čtivá. Zvládla jsem ji během chvilky. Spisovatelka se nechala inspirovat seriálem Lovci duchů/Supernatural. V celé sérii najdeme i postavy, které jsou přímo z daného seriálu a to i se jménem :-) Kdo má seriál rád, tak knížka bude příjemným zpestřením.
Příběh se mi líbil. Layla zažívá klasické pocity při dospívání, ale i zároveň se snaží přijít na spoustu tajemství, která kolem ní jsou a ještě zachránit svět.
Pokrevnící jsou perfektní. Miluji je a chtěla bych taky vlastního pokrevníka :-)
Knihu bych určitě doporučila. Příběh není nudný. Člověk nepotřebuje přečíst padesát stran, aby se začalo něco dít. Vlastně se furt něco řeší nebo se bojuje. Je to úsměvné a nenáročné čtení. Za mě knihu doporučuji.