veronika8887 veronika8887 komentáře u knih

Okno s dívkou a ptáčkem Okno s dívkou a ptáčkem Dagmar Digma Čechová

Po přečtení předchozí knih , jsem se nemohla dočkat , až ji začnu číst. Opět chytlavé . Děj který začal pozvolna a postupně se rozvíjel. Cesta Reného mě hodně bavila a živě jsem viděla jak sedí v londýnské restaurací a dostává se postupně tam kam chtěl. Radost se prolíná se smutkem a šok z rozuzlení!! Přečteno během jednoho dne

11.11.2021 5 z 5

Exorcismus Anneliese Michelové Exorcismus Anneliese Michelové Felicitas Goodman

Dobře napsaný příběh na který , by se nemělo zapomenout. Psaní antropoložkou, která měla přístup k záznamům. Na konci knihy rozbor. Ať už tomu věříte nebo ne, stojí za přečtení.

31.03.2024 5 z 5

Hřbitov Hřbitov Ed Warren

Takové lehké víkendové čtení. Knížka plná příběhu, které se staly v blízkosti hřbitova. Žádné "lekačky" ani pocit mrazení v zádech. Knížka pěkná, ale ....

07.01.2024 5 z 5

Relikviář Relikviář Lincoln Child

Opět napínavá četba. Ke konci jsem se od knihy nemohla odlepil a musela jsem ji dočíst. Určitě budu v sérii pokračovat.

29.12.2023 5 z 5

Příběh jednoho kmene Příběh jednoho kmene Cyril Gaja

Pěkně napsaná kniha. Děj mě v táhl hned po prvních větách. Příběh mě vtahnul a pomocí fotek jsem si mohla představovat jak to asi bylo. A když přišel konec bylo mi to líto, ale byla jsem ráda jak dopadl. Vřele doporučuji. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na bílé písmo na černém podkladu , ale za denního světla se četlo dobře.

09.07.2023 5 z 5

Divné počasí Divné počasí Joe Hill (p)

Moje první kniha od Joa Hilla a docela mě bavila. 4 různé povídky , které mě vtáhly do děje.

19.06.2023 5 z 5

Zapomenutý pokoj Zapomenutý pokoj Lincoln Child

Pěkná napínavá četba. Trochu historie, vědy a tajemná. Ke konci kniha měla rychlý spád, že jsem nemohla přestat číst dokud jsem ji nedočetla. I když jsem nečetla celou sérii vůbec to nevadilo.

04.01.2024 5 z 5

Blonďatá stíhačka Blonďatá stíhačka Simona Monyová (p)

Oddychové čtení. Naivní ženská postava. Ale dá se to pochopit , protože autorka se do svých knih vypisovala.

03.11.2023 4 z 5

Nezlomní: Prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele Nezlomní: Prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele Mikael Lindnord

Skvělá kniha . Silný příběh. Vřele doporučuji.

05.01.2025 5 z 5

Rok čarodějnic Rok čarodějnic Alexis Henderson

Skvělé napsaná knížka a závěrečný děj se mi líbil nejvíc.

12.05.2024 5 z 5

Kniha mrtvých Kniha mrtvých Lincoln Child

Skvělá kniha. Stojí za si ji přečíst.

10.11.2023 5 z 5

Pekelná síra Pekelná síra Lincoln Child

Náhodou jsem na tuhle knížku narazila v knihovně a jsem za to ráda. Zajímavý děj a postavy. Četla se dobře. Nádech tajemná a cesta do Itálie mě vtáhla do děje, že jsem ji musela dočíst. 460 stran mě ze začátku odrazovalo , ale po přečtení mi to ani nepřišlo. Určitě si přečtu další ze série.

29.10.2023 5 z 5

Zloděj příběhů Zloděj příběhů Andrew Pyper

Příběh byl zajímavý , ale určité pasáže mi dělali problém. Nenadchla , ale neurazila. Chvílemi jsem nevěděla jestli ji dočíst. Knížka na jedno čtení.

11.10.2023 2 z 5

Démonolog Démonolog Andrew Pyper

Knížka mě bavila od začátku. Jednoduché čtení, které mě zatáhlo do děje. Cesta za démony,záchranu dcery i sebe sama . Četla se dobře a než jsem se nadála byla jsem na konci. Ráda si ji za nějakou dobu přečtu znova

28.09.2023 5 z 5

Zpověď inkvizitora Zpověď inkvizitora Michael Weber

Historický zajímavá kniha . Je smutné co se dělo a čemu všemu lidé věřili. A ve jménu církve a donucovacích prostředků dosáhnout svého. Já mít ruce v palečnici tak se taky přiznám ke všemu. co se knihy týká, je těžká na čtení a hodně jmen v krátkém období, že mi chvílemi dělalo problém se zorientovat.

04.08.2023 2 z 5