veronika9761 komentáře u knih
Prijemna knizka o aktualnich tematech, s velmi svezim pohledem.
Naprosto skvěle napsaná, hlavní hrdina typek, přemíru postav ráda odpustim. Moc se těším na další díly!
Velmi nevšední příběh, zapletka, irozuzleni. Rozhodně vyhledam dalsi knihy autora, kterého jsem dosud neznala. A moc rada bych si přečetla další díl této knížky, pokud by teda existoval.
(SPOILER) Už mě malinko vytáčí, jak se všechno děje kamarádům policajtům hlavní hrdinky. A tady ten konec to ještě zavrsil. Za pár dílů bude na tom policejním oddělení hlavní hrdinka snad sama. Zkusím ještě jeden díl, i presto všechno se prima čte a pachatel je vždycky mistrně schovaný.
Za me se ten konec do takhle lehke knizky moc nehodil. Jinak pekny, prijemne predvidatelny pribeh.
Zacatek mi prisel fakt zajimavej, ale pak nejak dosly sily na pořádnej pribeh.
Jestli me tahle kniha prekvapila, tak jen rozsahem nepravosti v cinskem byznyse a jen posilila moje presvedceni, ze je stokrat lepsi bojkovat jejich vyrobky v maximalni mozne mire.
Bez poslednich dvou stranek pomerne dobry pribeh. Tahle je to uz moc prekombinovany - 3 hvezdy a dost.
Zapletka nelogicka, misty az pitoma. Dej natahovany do absurdna, konec ocekavatelny. 2* a jsem fakt rada, ze uz je konec.
Zacatek zajimavej, pak to na me zaclo byt moc spirituální. Ale zacatek me navnadil, skoda. Dve hvezdy, ale vic nez tretinu knizky nezvladnu.
Celou dobu jsem fandila nespravne osobe, to teda nepotesi :) Ocenuju velmi neotrely namet.
Necetla jsem predchozi knihy, po tehle jsem sahla v knihovne nahodou. Precteno jednim dechem a uplne stacilo, velmi sugestivni a provokativni vec.
Nectu knihy o valce, je to na me moc deprese a krutosti. Takhle je ale jina, mnohem vic nez hruzy valky ukazuje vuli prezit a osobni odvahu.
Po ultrafajnovym prvnim dile mi prisel Denik strasne slabej. S zadnou postav jsem se nezzila, takze cely pribeh jen tak plul kolem me. Nic moc.