Verousek komentáře u knih
Přestože kniha určitě má něco do sebe, nějak jsem se do ní nemohla začíst. Sice jsem ji přelouskala, ale...
Knha se mi moc líbila a před několika lety jsem ji četla stále dokola :) doporučuji
Tato kniha navazuje na první díl (Sabrina- mladičká čarodějka) a je stejně dobrá :)
Knihu jsem četla zhruba ve 12 letech a moc se mi líbila :)
(SPOILER) Na tuto knihu jsem narazila náhodou v knihovně, protože mě zaujal obal. Když jsem ji začala číst, tak mě zaujal i děj. Ale na závěr jsem byla trochu zklamaná. Počítač? Čekala jsem spíš zhrzenou osobu, která si vylévá svou zlost z neúspěšných vztahů (byl by to možná klasický závěr, ale proč ne). Ale počítač? Poslední dobou se všechno točí kolem počítačů a narvou se všude opravdu...
K téhle knize jsem se dostala náhodou a nelituji. Bohužel také musím dodat, že mi dost připomínala jeden můj vztah :D (tedy až na to, že my jsme se nakonec nevzali, ale rozešli :D)
U téhle knihy jsem se hodně nasmála, případně jsme nevěděla, jestli se mám spíš smát nebo brečet :) přečetla jsem si ji na doporučení a rozhodně nelituji :)
Na statku a v chaloupce se mi opravdu velice líbilo. Původně to byla jen položka v mé povinné četbě, ale nelituji, že jsem si tuto knížku přečetla
Tahle kniha se mi líbila, měla celkem působivý a zajímavý děj. Zprvu jsem měla trochu problém se do ní začíst, ale pak jsem byla ráda, že jsem knihu "přelouskala". Řekla bych, že o Shakespearovi kolují různé teorie (a bude vždy zajímavé o něm číst) a J.L.Carrell jen možná lehce rozvinula jednu, která jí přišla zajímavá, nicméně se zde projevil její smysl pro vyprávění, protože samozřejmě část informací je nepravdivá